Κρυφοκοιτάζει την κορυφή

ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ Δημοσιεύθηκε 9.2.2021
Κρυφοκοιτάζει την κορυφή

Μεγάλης σημασίας παιχνίδι είναι το σημερινό για την Ομόνοια, η οποία υποδέχεται στις 17:00 στο ΓΣΠ τη Νέα Σαλαμίνα. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που έχει τόσο μεγάλη σημασία η αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους, αφού αφενός είμαστε μόλις τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η Ομόνοια θέλει να μπει στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, και αφετέρου επειδή η Νέα Σαλαμίνα είναι μία εκ των δύο ομάδων που κέρδισαν φέτος τους πράσινους. Μάλιστα, η ήττα που δέχθηκε η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ από τη Νέα Σαλαμίνα ήταν η τελευταία χρονικά για φέτος στο πρωτάθλημα.


Την ίδια ώρα η Ομόνοια κρυφοκοιτάζει την κορυφή και θέλει να εκμεταλλευτεί όποιες απώλειες προκύψουν στο ντέρμπι του Τσιρείου, αφού αν η ίδια κερδίσει τη Νέα Σαλαμίνα και ο Απόλλωνας δεν κερδίσει την ΑΕΚ, τότε οι πράσινοι θα ανέβουν στην κορυφή. Ντέρμπι δίνει και η ΑΕΛ αύριο με την Ανόρθωση και είναι επίσης πιθανόν οι γαλαζοκίτρινοι να έχουν απώλειες. Άρα για όλους αυτούς τους λόγους που προαναφέραμε η Ομόνοια θέλει μόνο διπλό σήμερα.

Οι πράσινοι τονίζουν πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αποστολή και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να έρθει η νίκη. Αυτό τόνισε και σε όσες προπονήσεις μεσολάβησαν ο Χένινγκ Μπεργκ στους ποδοσφαιριστές του, επισημαίνοντάς τους επίσης πως θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Εκτός επιλογών του Νορβηγού τεχνικού είναι ο Χούμποτσαν λόγω καρτών, ενώ ο Σέχου που επίσης συμπλήρωσε κίτρινες θα εκτίσει την ποινή του στον επόμενο αγώνα που θα είναι με τον Ερμή.

Ίσως τη φρεσκάρει

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο του Μπεργκ, ίσως επιχειρήσει να φρεσκάρει την ομάδα λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Μια ενδεκάδα με την οποία εικάζουμε ότι θα παρατάξει σήμερα την ομάδα του ο τεχνικός της Ομόνοιας είναι: Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσιακς, Γκόμεζ (ή Γκόμεθ), Κούσουλος, Τζιωνής (ή Τιάγκο), Λοΐζου, Παπουλής (ή Τσέποβιτς) και Ασάντε.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!