Ανακοίνωση Ομόνοιας: Η ξεκαθάρη θέση της για την αλλαγή προκήρυξης

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 29.1.2021
Ανακοίνωση Ομόνοιας: Η ξεκαθάρη θέση της για την αλλαγή προκήρυξης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια ενόψει της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΚΟΠ, παραθέτει δηλώσεις του αναπληρωτή προέδρου της Δημήτρη Γρηγόρη, ο οποίος εκφράζει τη ξεκάθαρη θέση της ομάδας κατά της αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος μεσούσης της σεζόν, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα είναι πλήγμα για το ποδόσφαιρό μας και την αξιοπιστία του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Αναφορικά με τη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, με δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Δημήτρης Γρηγόρη, ανέφερε σχετικά με τη θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το ζήτημα της πιθανής αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος:

«Θεωρούμε κόκκινη γραμμή την αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος εν όσο η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα είναι λάθος εάν αλλάξουμε τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος την παρούσα χρονική στιγμή και ενώ πλησιάζουμε στην τελική ευθεία.

Επιπλέον, θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για το ποδόσφαιρό μας και την αξιοπιστία του, όπως και κίνηση που θα ενισχύσει την προκατάληψη, εάν σήμερα αποφασίσουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε ομόφωνα συμφωνήσει τον περασμένο Μάιο. Τον περασμένο Μάιο συλλογικά λάβαμε κάποιες αποφάσεις. Συμφωνήσαμε ομόφωνα πως θα πηγαίναμε στο πρωτάθλημα των 14 ομάδων μόνο για τη φετινή σεζόν και έπειτα θα επιστρέφαμε στο πρωτάθλημα των 12 ομάδων. Αυτές τις αποφάσεις οφείλουμε να τις σεβαστούμε και να τις τηρήσουμε.

Η συζήτηση σχετικά με τη μορφή διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα πρέπει να αφορά έναν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, στη βάση μελέτης και έρευνας και ασφαλώς μετά από επιχειρήματα και συμπεράσματα που να αποδεικνύουν την ορθότητα της οποιασδήποτε απόφασης. Αυτός είναι ο ορθός τρόπος συζήτησης της μορφής διεξαγωγής του πρωταθλήματος και όχι να την αλλάζουμε ανάλογα με το ποιον συμφέρει σε κάθε χρονική συγκυρία και ανάλογα με το ποιος θα εξυπηρετηθεί με την αλλαγή που θα γίνει.

Θα αναφέρουμε πολύ περισσότερα στη Γενική Συνέλευση».

Τους σύγχυσαν οι Σουηδοί

Κι άλλος από Σουηδία: «Χιέλμπεργκ για αρχισκάουτερ στην Ομόνοια»

«Όλα Λάρσον ο νέος A.Δ. της Ομόνοιας, πήγε Κύπρο να το τελειώσει»

«Γιάνσον για τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας» - Η επίσημη θέση των πρασίνων