«Είναι σοβαρό, λειτουργεί ενάντια στον υγιή ανταγωνισμό - Η Ομόνοια είναι τυπική»

Δημοσιεύθηκε 28.6.2024
«Είναι σοβαρό, λειτουργεί ενάντια στον υγιή ανταγωνισμό - Η Ομόνοια είναι τυπική»

Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της Ομόνοιας όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου:

– ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ο προγραμματισμός συνεχίζεται σύμφωνα με το πλάνο που καθορίστηκε από την ομάδα. Όπως είχαμε πει, θέλαμε να ολοκληρώσουμε τουλάχιστο ακόμη μια μετεγγραφή κατά τις ημέρες έναρξης της προετοιμασίας και αυτή η προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη. Ευχόμαστε σύντομα να έχουμε εξελίξεις και να ενημερώσουμε τον κόσμο μας. Η μετεγγραφική περίοδος «τρέχει» συνεπώς οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη. Όπως ανέφερε πρόσφατα και ο κ. Νταμπράουσκας, η ομάδα αναζητεί κατά κύριο λόγο δεξιό ακραίο αμυντικό, κεντρικό αμυντικό, επιτελικό μέσο – δεκάρι και ακραίους επιθετικούς, ενώ θα κινηθεί αναλόγως εάν προκύψει διαπίστωση για περαιτέρω ανάγκες ή άλλες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ λόγω – για παράδειγμα – ενδιαφέροντος προς τους ποδοσφαιριστές μας από άλλες ομάδες, όπως αυτό που ανέφερε ο κ. Αναστασίου για ενδιαφέρον που υπήρξε για τους Ουζόχο και Μπάκιτς. Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αρνείται να συζητήσει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για ποδοσφαιριστές της, φτάνει οι προτάσεις να κρίνονται συμβατές με τα θέλω της ομάδας και των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα στοχεύει και για παίκτες καταλόγου Α’ και παίκτες καταλόγου Β’.

– ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ: Η ομάδα αναζητεί ποδοσφαιριστές που να ταιριάζουν στο στιλ παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δηλαδή το επιθετικό ποδόσφαιρο, το παιχνίδι κυριαρχίας και επιβολής, αλλά επίσης και να έχουν την μεγάλη επιθυμία για να είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ο χαρακτήρας τους να είναι τέτοιος ώστε να μπορούν να αντέξουν και να διαχειριστούν τις υψηλές απαιτήσεις και την πίεση που υπάρχει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

– ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Ολοκληρώνεται η πρώτη βδομάδα προετοιμασίας. Σήμερα υπήρχε πρωινή προπόνηση, στο πρόγραμμα υπάρχει και απογευματινή προπόνηση, το Σάββατο θα γίνει απογευματινή προπόνηση και την Κυριακή η ομάδα θα λάβει ρεπό. Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για Πολωνία, στις 11:15 το πρωί, με προορισμό το προπονητικό κέντρο Binkowski, στο Κιέλτσε, εκεί όπου η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της και θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα μεταδοθούν από το OMONOIA TV. Υπενθυμίζουμε πως με την επιστροφή στην Κύπρο θα γίνει φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Αθηνών, στις 19 Ιουλίου, μια βδομάδα πριν τον πρώτο μας Ευρωπαϊκό αγώνα.

– ΝΕΑΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ: Στις προπονήσεις συμμετέχουν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές. Είναι οι Ανδρέου, Οζλέρ και Παντελή που ήταν από πέρσι στην πρώτη ομάδα, οι ποδοσφαιριστές που ήταν δανεικοί την περσινή σεζόν Ασημένος, Χρίστου, Καϊάφας, Νεοφύτου και Κυριακίδης, όπως και ο Νικολάου και ο Κέρτις Τζούνιορ από την Κ19. Τους αξιολογεί ο προπονητής και ανάλογα θα αποφασίσει ποιοι θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Πολωνία και ακολούθως ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Βέβαια, αυτή είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη, συνεπώς δεν αποκλείεται στην πορεία να μπουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και άλλα παιδιά από την Κ19.

– ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ: Στο τεχνικό μας επιτελείο έχει προστεθεί – πέρα από τον κ. Νταμπράουσκας – ο κ. Μάριους Σκιντέρις ως βοηθός προπονητής, ο κ. Γιουστίνας Γκασιούνας ως προπονητής τερματοφυλάκων, ο κ. Βασίλης Κυριάκου ως Αναλυτής Ποδοσφαίρου και ο κ. Δημήτρης Χατζηκωνσταντή ως Βοηθός Αναλυτής Ποδοσφαίρου. Να αναφέρουμε ότι ο κ. Ανδρέας Λουγκρίδης έχει αναλάβει νέα καθήκοντα κυρίως στην Ακαδημία ποδοσφαίρου και κάποια καθήκοντα στην πρώτη ομάδα.

– ΕΑΝ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ: Όχι, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μέσα στα Σωματεία που δεν πληρώνουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τυπική και πληρώνει κανονικά όλες τις υποχρεώσεις της. Όμως το θέμα που έχει αναδείξει η Ελεγκτική Υπηρεσία, ότι δηλαδή πέντε Σωματεία δεν πλήρωσαν καμία από τις δόσεις που όφειλαν να πληρώσουν σύμφωνα με το νέο Σχέδιο Αποπληρωμής των φορολογικών υποχρεώσεων και άλλα 14 από τα 19 Σωματεία έχουν δημιουργήσει νέες φορολογικές οφειλές, είναι εξαιρετικά σοβαρό. Ένας από τους λόγους που το καθιστούν εξαιρετικά σοβαρό είναι γιατί αυτό λειτουργεί ενάντια στον υγιή ανταγωνισμό και την ίση μεταχείριση των ομάδων. Οι ομάδες δεν ξεκινούν τις προσπάθειές τους από την ίδια αφετηρία, καθώς όσες λειτουργούν σύμφωνα με όσα προβλέπει η Νομοθεσία χρησιμοποιούν ένα σεβαστό μέρος του προϋπολογισμού τους για να πληρώνουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις, ενώ αντίθετα οι ασυνεπείς ομάδες αντί να τιμωρούνται αποκτούν και πλεονέκτημα, καθώς διοχετεύουν τα λεφτά για τις φορολογικές τους υποχρεώσεις είτε για να κάνουν μετεγγραφές, είτε για να ενισχύουν τις ομάδες τους. Όπως είπαμε, είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα σε διάφορα επίπεδα, το οποίο μας απασχολεί σε μεγάλο βαθμό. Θα το παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή και θα επανέλθουμε.

– ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Έχει ξεκινήσει η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας με σλόγκαν εμπνευσμένο από ένα αγαπημένο σύνθημα των φιλάθλων μας «…στο άλλο ένα πράσινο κασκόλ». Είναι ένα σύνθημα που αναδεικνύει την αγάπη και την αφοσίωση των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το πώς αυτή η αγάπη μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Αναμένουμε και φέτος μεγάλο αριθμό Εισιτηρίων Διαρκείας. Τα τελευταία δύο χρόνια σπάζουμε το ρεκόρ διάθεσης και πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί και φέτος. Η ομάδα θα είναι δυνατή, στόχος είναι η κορυφή, το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, οι τιμές είναι αρκετά καλές, η αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δεδομένη… συνεπώς όλα είναι εκεί για να έχουμε και φέτος μεγάλο αριθμό Εισιτηρίων Διαρκείας.

– OMONOIA TV: Το OMONOIA TV αρχίζει τη λειτουργία του την 1η Ιουλίου η ώρα 19:48. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας είναι αρκετά πλούσιο και είμαστε σίγουροι ότι θα αρέσει στους φιλάθλους της ομάδας και τα ΜΜΕ. Το κανάλι θα διατίθεται ως πρόσθετο αθλητικό πακέτο της Cytavision, στην τιμή των €3,90 τον μήνα. Δηλαδή, οι φίλαθλοι από την 1η Ιουλίου θα πρέπει να ζητήσουν την ενεργοποίηση του OMONOIA TV μέσω της Cyta ή την PrimeTel, αναλόγως πού είναι συνδρομητές. Το OMONOIA TV θα κατέχει τη θέση 240 στο μενού της Cytavision. Με την έναρξη λειτουργίας του OMONOIA TV θα υπάρχουν και κάποιες προσφορές. Όσοι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι κάτοχοι Privilege Card ή/και Εισιτηρίου Διαρκείας 2024-25 μπορούν να παρακολουθούν το OMONOIA TV δωρεάν για τέσσερις μήνες. Οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα λαμβάνουν ένα μήνα δωρεάν συνδρομή. Επίσης, όλοι οι νέοι συνδρομητές Cytavision μπορούν να επωφεληθούν έκπτωσης 50% για έξι μήνες στα πακέτα Value και Variety.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Τούρμπο» ο Σεμέδο για Τορμπέντο και εκτόξευση των διαρκείας!

«Τούρμπο» ο Σεμέδο για Τορμπέντο και εκτόξευση των διαρκείας!

«Τούρμπο» ο Σεμέδο για Τορμπέντο και εκτόξευση των διαρκείας!

Ομόνοια: Μετά από 13 χρόνια, με φάρο το 18-0

Ομόνοια: Μετά από 13 χρόνια, με φάρο το 18-0

Ομόνοια: Μετά από 13 χρόνια, με φάρο το 18-0

BINTEO: Ιδού οι επίσημες εμφανίσεις της Ομόνοιας

BINTEO: Ιδού οι επίσημες εμφανίσεις της Ομόνοιας

BINTEO: Ιδού οι επίσημες εμφανίσεις της Ομόνοιας

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!