Επιβεβαίωσε για προσύμφωνο με Σεμέδο ο Πρόδρομος – Το ιστορικό της υπόθεσης

Δημοσιευτηκε:

Επιβεβαίωσε για προσύμφωνο με Σεμέδο ο Πρόδρομος – Το ιστορικό της υπόθεσης

Τις πληροφορίες που ήθελαν τον ΑΠΟΕΛ να ήταν κοντά στον Σεμέδο πριν ανακοινωθεί από την Ομόνοια επιβεβαίωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στο podcast «Orange Legacy».

Όπως ανάφερε υπήρχε προσυμφωνία με τον παίκτη, όμως περίμενε να βρεθεί πρώτα ο προπονητής και στη συνέχεια καθυστερούσε να βγει η απόφαση από τον Ρικάρντο Σα Πίντο και έτσι ο παίκτης προχώρησε σε άλλη επιλογή.

«Ναι είχαμε προσυμφωνήσει. Διότι είχα προσυμφωνήσει πριν συμφωνήσω με τον προπονητή και περίμενα να κλείσω τον προπονητή, για να μην λένε ότι εγώ κλείνω τους παίκτες, ως συνήθως. Για να δείτε. Και πάντα έτσι συνέβαινε. Εκτός από συγκεκριμένους παίκτες, σαν Δώνη, σαν Καβενάγκι που εν χρειάζεσαι προπονητή για να κλείσεις τούτους τους παίκτες.

 Ήθελα να έρθει ο προπονητής για να του πούμε έχουμε τούτο τον παίκτη προσυμφωνημένο και όταν του είπαμε, έλεγε περίμενε-περίμενε, ο παίκτης δεν μπορούσε να περιμένει. Ήθελε να αποδεσμευτεί από την ομάδα που ήταν και υπέγραψε αλλού. Ήρθε στα γραφεία μας, κάναμε συνάντηση».

Σε ερώτηση εάν με τα όσα δείχνει ο παίκτης τώρα, εάν θα τον ήθελε στον ΑΠΟΕΛ, είπε απλά: «Είναι ένας παίκτης φορμαρισμένος».

Όλα από τη συνέντευξη Πετρίδη:

Aποκάλυψη από Πετρίδη: «Αν και έχει 3ετές συμβόλαιο, αύριο-μεθαύριο θα τον αποδεσμεύσουμε»

Ο Πρόδρομος αποκάλυψε την ατάκα που του είπε ο Ιβάν όταν τον απέλυσε

«Φίλος με όλους τους προπονητές μας εκτός από έναν» ο Πρόδρομος

Ο μοναδικός παίχτης με τον οποίον δεν είχε καλή σχέση ο Πρόδρομος - «Εξ ου και έφυγε»

Πρόδρομος: «Τώρα έφα τα ούλα του ΑΠΟΕΛ, που να έβρω να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο!»

Τι είπε ο Πρόδρομος για μεταγραφές μετά το «άκυρο» με Τζέφερσον

«Να σας το πω έτσι: ο Ζέφτε είναι ήδη πουλημένος, έχουμε προτάσεις»

Η απάντηση του Πρόδρομου για τον… μισθό που παίρνει στον ΑΠΟΕΛ

«Λίγο slow τα σχέδια, δυστυχώς - Ντροπή στον ΑΠΟΕΛίστα...»

«Αν εξαιρέσω τη διαιτησία με τον Άρη και τον πελλό που έκαμε το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ»

Απηυδισμένος ο Πετρίδης: «Ποιες 800.000; Oύτε 200.000 δεν μαζέψαμε!»

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER