Αυτοί το πίστεψαν

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 21.8.2022
Αυτοί το πίστεψαν

Λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν πως η Ομόνοια θα μπορούσε να αποσπάσει καλό αποτέλεσμα μέσα στο Βέλγιο κόντρα στη Γάνδη. Άλλωστε είχαν προηγηθεί ένα φιλικό (με ΑΕΚ Αθηνών) και ένα… επίσημο (με Απόλλωνα), στα οποία το συγκρότημα του Νιλ Λένον είχε προβληματίσει και σκόρπισε ερωτήματα στον κόσμο της ομάδας, που δικαιολογημένα άρχισε να ανησυχεί.

Τεχνική ηγεσία, παίκτες και γενικά όσοι είναι γύρω από την ομάδα έκλεισαν τα αφτιά, το πίστεψαν και ήρθε η δικαίωση. Το 0-2 με το οποίο επέστρεψαν στη βάση τους οι πράσινοι, τους καθιστά το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί που τα λεφτά είναι περισσότερα από ό,τι στο Κόνφερενς Λιγκ, όπου υπάρχει ήδη εξασφαλισμένη θέση.

Ήταν ένα διπλό που ήρθε σε μία στιγμή που πήγαινε να στραβώσει αρκετά το κλίμα λόγω διάφορων γεγονότων μέσα στον Αύγουστο. Έφερε ηρεμία και μέσα από αυτές τις συνθήκες θα προσπαθήσουν όλοι στο πράσινο στρατόπεδο να διορθώσουν τα λάθη τους. Γιατί με μία νίκη δεν έγιναν όλα ρόδινα. Υπάρχουν πολλά περιθώρια για βελτίωση και πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη η ομάδα, τόσο στον επαναληπτικό, όσο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ακρίτα.

Το στήσιμο του Λένον

Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα έβγαλε σφυγμό και απέδειξε πως έχει δυνατότητες για πολύ περισσότερα, φτάνει να είναι «πιστή» στο πλάνο του προπονητή. Ο Νιλ Λένον παράταξε άριστα την ομάδα του και μπορεί να ήταν αμυντικογενές το σχήμα, εντούτοις πέτυχε τον σκοπό του.

Ο Βορεϊοιρλανδός τεχνικός έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτή τη νίκη καθώς προετοίμασε την ομάδα του σωστά στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Το 5-3-2, μπορεί να μην δούλεψε με τον Απόλλωνα, δούλεψε όμως κόντρα στη Γάνδη. Κάποιοι παίκτες τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο, όπως οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Νικόλας Παναγιώτου, οι οποίοι απέδειξαν πως είναι παίκτες πρώτης γραμμής.

Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι σημαντικό, όμως δεν δίνει την πρόκριση. Θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στο ΓΣΠ. Ο αντίπαλος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και δεν πρέπει να αφεθεί να κάνει το παιχνίδι του. Έχει ποιοτικές μονάδες που ανά πάσα στιγμή είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά. Είναι κρίμα να γκρεμιστεί ό,τι χτίστηκε με κόπο στο Βέλγιο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Άρρωστος - τρελός ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ»

«Άρρωστος - τρελός ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ»

«Άρρωστος - τρελός ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ»

Ήθελε «Αλφαμέγα» ή ΑΡΕΝΑ η Πάφος

Ήθελε «Αλφαμέγα» ή ΑΡΕΝΑ η Πάφος

Ήθελε «Αλφαμέγα» ή ΑΡΕΝΑ η Πάφος

Ζήτησε αλλαγή έδρας του τελικού η Πάφος FC

Ζήτησε αλλαγή έδρας του τελικού η Πάφος FC

Ζήτησε αλλαγή έδρας του τελικού η Πάφος FC

Έχασε το δικαίωμα, όχι την ψυχολογία της

Έχασε το δικαίωμα, όχι την ψυχολογία της

Έχασε το δικαίωμα, όχι την ψυχολογία της