Ομόνοια-ΑΕΚ Αθηνών: Της κτύπησε... καμπανάκι

Δημοσιεύθηκε 5.8.2022
Ομόνοια-ΑΕΚ Αθηνών: Της κτύπησε... καμπανάκι

Φιλική ήττα δέχθηκε η Ομόνοια με 0-2 από την ΑΕΚ Αθηνών στο δυνατό φιλικό και πρόβα τζενεράλε που διεξήχθη στο ΓΣΠ. Η ομάδα της πρωτεύουσας δέχθηκε από ένα γκολ σε ένα ημίχρονο, και τα δύο μετά από κακή αμυντική συμπεριφορά καθώς τόσο ο Πινέδα όσο και ο Μάνταλος σκόραραν μετά από προσωπική ενέργεια και με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Ο Λένον σαφώς και έχει σημειώσει πολλά στο μπλοκάκι του που πρέπει να διορθωθούν ενόψει της ερχόμενης Παρασκευής, όταν θα πραγματοποιηθεί το Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα αλλά και ενόψει Ευρώπης (με Γάνδη. Το «τριφύλλι» στα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν είχε την κατοχή και τον έλεγχο, προσπαθούσε να επιτεθεί μέσω αντεπιθέσεων, ωστόσο όταν ισοζύγισε της έλειπε το τελικό… κλικ.

Για άλλο ένα ματς ο Μπρούνο Φελίπε ήταν ιδιαίτερα κινητικός και… κίνδυνος για την άμυνα της ΑΕΚ, ενώ προσπαθούσε να μπει στις φάσεις ο Ανδρόνικος Κακουλλής. Φαμπιάνο και Μιξ ήταν σταθεροί, όμως αρκετοί ποδοσφαιριστές των πρασίνων έκαναν λανθασμένες μεταβιβάσεις και έβγαζαν εύκολα τους φιλοξενούμενους στη κόντρα.

Σαφώς και στο παρόν στάδιο, τα φιλικά είναι μόνο για τους προπονητές οι οποίοι εξάγουν συμπεράσματα και καταλήγουν σε μεγάλο βαθμό στα πλάνα τους ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Παράλληλα, ο Λένον αναμένει και τις τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ ώστε αυτό να ολοκληρωθεί.

Η εξέλιξη του αγώνα…

90' Τέλος του αγώνα.

80' Ισοζυγισμένο το παιχνίδι με την ΑΕΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

65' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Ο Μάνταλος σχεδόν ανενόχλητος έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής και παρά τη προσπάθεια του Φαμπιάνο, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

57' Τετ-α-τετ ο Πινέδα με τον Φαμπιάνο, νικητής ο κίπερ των πρασίνων.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

43' Καλή στιγμή για την Ομόνοια. Ο Μπάρκερ σέντραρε και ο Μπρούνο εντελώς ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα ψηλά έξω.

41' Διπλή απόκρουση από τον Στάνκοβιτς σε κεφαλιά του Κακουλλή και πλασέ του Μπρούνο.

40' Τραγικό λάθος από τον Λανγκ, δεν βρήκε ο ανενόχλητος Αραούχο τη μπάλα για να σκοράρει.

36' Αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις από τους παίχτες της Ομόνοιας που βγάζουν επικίνδυνες κόντρες για την ΑΕΚ.

29' Νέο σουτ από τον Γκατσίνοβιτς, συρτό που καταλήγει στα χέρια του Φαμπιάνο.

21' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Ατομική ενέργεια από τον Πινέδα, που με μακρινό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Φαμπιάνο.

18' Άστοχο σουτ από τον Παπουλή.

16' Βάζει δύσκολα η ΑΕΚ στην Ομόνοια καθώς δημιουργεί οργανωμένες και επικίνδυνες προϋποθέσεις. Από την άλλη οι πράσινοι προσπαθούν μέσω αντεπιθέσεων.

11' Δοκάρι για την ΑΕΚ μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Τσούμπερ!

1' Έναρξη του αγώνα.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λέτσιακς (83' Παναγιώτου), Λανγκ, Μίλετιτς (66' Γιούστε), Μάθιους (70' Ψάλτης), Μιξ (67' Χαραλάμπους), Μπασιρού, Παπουλής (62' Σάββα), Μπάρκερ (54' Λοΐζου), Μπρούνο, Κακουλλής (62' Μάταβζ).

ΑΕΚ Αθηνών: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Αραούχο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές