Λάρκου για όλα!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ Δημοσιεύθηκε 29.5.2020
Λάρκου για όλα!

Tο πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχημένης πορείας της Ομόνοιας την προηγούμενη χρονιά ήταν αναμφισβήτητα η στελέχωση του τεχνικού τιμ το οποίο δούλεψε σαν ρολόι κατά τη διάρκεια της σεζόν.


Ένα από τα άτομα τα οποία διαδραμάτισαν και διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη και την ανάπτυξη των πρασίνων είναι ο Νεόφυτος Λάρκου, ο οποίος ήταν από τους… αφανείς πρωτεργάτες της ομάδας.

Ένας άνθρωπος που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά που βρίσκεται πίσω από το όμορφο έργο που παρακολούθησαν φέτος οι φίλοι του «τριφυλλιού». Ήρθε η ώρα όμως να στείλει το δικό του δημόσιο μήνυμα στους φιλάθλους της Ομόνοιας, οι οποίοι περιμένουν να ακούσουν τα όσα σημαντικά έχει να δηλώσει. Διότι μπορεί να μιλάει σπάνια δημόσια, αλλά όταν το κάνει ο λόγος του χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα.

Σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00, στο ΓΣΠ, ο διευθυντής ποδοσφαίρου των πρασίνων θα προβεί σε αποτίμηση της παρελθούσας ποδοσφαιρικής χρονιάς, ενώ παράλληλα θα αναφερθεί και σε άλλα σημαντικά θέματα, όπως ο προγραμματισμός, οι μεταγραφές και γενικότερα το πλάνο που θα ακολουθηθεί για την επόμενη σεζόν. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, θα γίνει και η παρουσίαση της νέας στολής.

Έτοιμη ομάδα!

Είναι πολύ σημαντικά τα όσα θα πει ο Νεόφυτος Λάρκου αλλά το σίγουρο είναι ότι η Ομόνοια δεν αναμένεται να προχωρήσει σε βαθιές τομές στο ρόστερ. Εν αντιθέσει με το περσινό καλοκαίρι, οι ιθύνοντες των πρασίνων θα κάνουν λίγες και ποιοτικές προσθήκες.

Τουλάχιστον αυτή είναι η επιδίωξη της διοίκησης, αφού η ομάδα έχει έναν βασικό κορμό και… κάτι παραπάνω. Μετά την επέκταση του δανεισμού του Μίχαελ Λούφτνερ και την ανανέωση του συμβολαίου του Tόμας Χούμποτσαν, αναμένονται εξελίξεις και στο κεφάλαιο Νταβίντ Ακιντόλα. Είναι δεδομένη η επιθυμία των πρασίνων να κρατήσουν τον παίκτη, ο οποίος ανήκει στη Μίντιλαντ.

O Λάρκου σε συνεργασία με τον Χένινγκ Μπεργκ και τα υπόλοιπα άτομα του επιτελείου κοιτάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη διεθνή αγορά ώστε να κάνουν τις κατάλληλες επιλογές. Στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στα προκριματικά του Champions League, αλλά και να κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους. Η μεγάλη επιδίωξη που είχαν φέτος οι πράσινοι να σηκώσουν το πρωτάθλημα σταμάτησε... λόγω κορωνοϊού, αλλά αν δεν αλλάξει η επιτυχημένη συνταγή ο τίτλος δεν θα αργήσει να έρθει.

Η φανέλα:

Στη διάσκεψη Τύπου του κ. Λάρκου θα δούμε για πρώτη φορά και τη νέα σχεδίαση της φανέλας που θα φορέσει η Ομόνοια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγωνιστικής περιόδου που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι πράσινοι επιστρέφουν στα προκριματικά του Champions League.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεν έχει κλείσει η... πόρτα στην Ομόνοια

Δεν έχει κλείσει η... πόρτα στην Ομόνοια

Δεν έχει κλείσει η... πόρτα στην Ομόνοια

Το ευρωπαϊκό ρεκόρ της Ομόνοιας και η μεγάλη προοπτική

Το ευρωπαϊκό ρεκόρ της Ομόνοιας και η μεγάλη προοπτική

Το ευρωπαϊκό ρεκόρ της Ομόνοιας και η μεγάλη προοπτική

Aς γελάσει λίγο το χειλάκι μας…

Aς γελάσει λίγο το χειλάκι μας…

Aς γελάσει λίγο το χειλάκι μας…

Ομόνοια: Ταξίδια για Χαρτς και Γάνδη

Ομόνοια: Ταξίδια για Χαρτς και Γάνδη

Ομόνοια: Ταξίδια για Χαρτς και Γάνδη