«Η διοίκηση έχει αποδείξει πως ξέρει να αλλάζει πράγματα. Έχει δικαίωμα να λέει ότι μπορεί να το κάνει και τώρα»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 17.1.2022
«Η διοίκηση έχει αποδείξει πως ξέρει να αλλάζει πράγματα. Έχει δικαίωμα να λέει ότι μπορεί να το κάνει και τώρα»

Βγήκε μπροστά ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας στην εκπομπή «Total Green». Ο Αντρέας Δημητρίου ήταν καλεσμένος στο στούντιο και αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα, αλλά και στην επόμενη μέρα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Οι πράσινοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και τα δεδομένα έχουν δυσκολέψει πολύ στην εκπλήρωση των στόχων τους.


Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής στόχων: «Η διοίκηση αναγνωρίζει την βαθμολογική κατάσταση. Κατανοεί τα συναισθήματα του κόσμου. Έχουμε το παιχνίδι της Πέμπτης για το κύπελλο και αυτό με την ΠΑΕΕΚ. Μας μένουν 5 παιχνίδια της πρώτης φάσης. Πρέπει ο καθένας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, ώστε να έχουμε ευκαιρία πιο μετά για κάτι περισσότερο».

Για την ανησυχία του κόσμου και τις έντονες αντιδράσεις: «Η διοίκηση είναι στην διάθεση του κόσμου για απαντήσεις. Η διοίκηση εκπροσωπείται σήμερα από μένα. Λαμβάνουμε υπόψη τις απόψεις του κόσμου, τις ακούμε και μας στεναχωρεί. Κανείς δεν φανταζόταν πως η σεζόν θα άρχιζε έτσι, όμως στο ποδόσφαιρο είναι πιθανόν. Αυτό που μας νοιάζει είναι πως θα βγει η ομάδα από αυτή την κατάσταση. Η διοίκηση έδειξε πως μπορεί να βγάλει την ομάδα από δυσάρεστες καταστάσεις. Νομίζω πρέπει να πιστωθεί, να δοθεί χρόνος».

Για την εμφάνιση της Ομόνοιας: «Έστω και με αυτή την εμφάνιση, καταφέραμε να δημιουργήσουμε 3-4 καλές ευκαιρίες. Δεχθήκαμε δύο γκολ, όπως τα δεχθήκαμε… Είναι κρίμα πραγματικα».

Για την διοίκηση των πρασίνων: «Σας διαβεβαιώ πως η διοίκηση βλέπει ξεκάθαρα τα πράγματα. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες από όλους. Ξέρω τις απόψεις του κόσμου. Τις σεβόμαστε και τους κατανοούμε. Ξέρουμε πως είναι μέσα από την αγάπη τους που αγωνιούν και θέλουν το καλό της ομάδας».

Για το λάθος του Λέτσιακς που έφερε το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα: «Ο Λέτσιακς είναι εξαιρετικό παιδί, επαγγελματίας, πονά την φανέλα που φοράει. Νιώθει πολύ στεναχωρημένος με αυτές τις συγκυρίες εις βάρος του».

Για τις απουσίες: «Είχαμε την ατυχία με τον Κούσουλο. Ο Έρικ έμεινε δύο φορές εκτός λόγω συνδέσμων. Ο Γιούστε, ο Φαμπιάνο, ο κορωνοϊός… Παίξαμε χωρίς επτά παίκτες καταλόγου Α΄. Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία, δεν έχουν θέση στην Ομόνοια οι δικαιολογίες. Το είπε και η διοίκηση από την πρώτη μέρα».

Για τα στημένα: «Είναι γεγονός πως δεν απειλούμε, λίγα γκολ πετύχαμε από αυτό τον τρόπο. Είναι μια διαπίστωση».

Για την αντιμετώπιση της διοίκησης: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την ανταπόκριση στην σημερινή εκπομπή. Αυτό σημαίνει πως νοιάζεται. Η διοίκηση δεν είναι ικανοποιημένη από την συλλογική παρουσία στην σεζόν. Συνεχίζουν στην ομάδα οι περισσότεροι παίκτες, ωστόσο η παρουσία δεν είναι στο επίπεδο που ήταν πέρσι. Βρισκόμαστε σε διαδικασία έρευνας και εξεύρεσης λύσεων. Αν η διοίκηση εντοπίσει τις λύσεις, θα κάνει ότι χρειάζεται. Έχει δείξει η διοίκηση πως όποιες αποφάσεις είναι για το καλό της ομάδας, τις λαμβάνει και τις υλοποιεί. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Επαναλαμβάνω, η διοίκηση αναγνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Κατανοούμε τα συναισθήματα».

Για την τεχνική ηγεσία: «Όπως όλοι, και η τεχνική ηγεσία είναι υπό αξιολόγηση πάντα. Όλοι κρίνονται με βάση την δουλειά που επιτελούν στην ομάδα και τα αποτελέσματα που φέρνουν».

Για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Λάρκου ή αλλαγής του μοντέλου: «Να μην αναμένει ο κόσμος πως σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις. Θα απασχολήσει την διοίκηση αυτό το θέμα προς το τέλος της σεζόν. Εκεί θα το κρίνει η διοίκηση. Αυτή τη περίοδο η διοίκηση αξιολογεί την ομάδα, παρακολουθεί τις διαδικασίες… Θέλει να καταλάβει τι χρειάζεται η ομάδα, ποιο είναι το κατάλληλο μοντέλο. Είναι χρήσιμη αυτή η περίοδος για να δει η διοίκηση πως θα προχωρήσει. Δεν αποκλείται κανένα μοντέλο».

Για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου: «Η διοίκηση αναμένει από την τεχνική ηγεσία να καταθέσει τις προτάσεις της για ποδοσφαιριστές που κρίνει ότι είναι κατάλληλοι για να ενταχθούν στο ρόστερ. Η διοίκηση αναμένει. Δεν είναι ο πρόεδρος που θα αποφασίσει την ποσότητα και τις θέσεις. Αναμένουμε τις προτάσεις για το ποιους παίκτες κρίνει ότι πρέπει να ενταχθούν. Είναι θέμα που χειρίζεται η τεχνική ηγεσία».

Για το μπάτζετ: «Είναι γνωστά τα επίπεδα. Δεν έχει σταματήσει κάποια μεταγραφή για οικονομικούς λόγους ούτε μπήκαν αυστηρά όρια για την ενίσχυση Ιανουαρίου. Άρα το ξαναλέω, αναμένουμε τις προτάσεις της τεχνικής ηγεσίας. Γνωρίζει το μπάτζετ η ομάδα προγραμματισμού. Δεν υπάρχουν αυστηρά όρια. Αν χρειαστεί υπέρβαση, θα γίνει».

Για τις ανανεώσεις συμβολαίων: «Δεν θα πούμε ονόματα. Η διαδικασία ανανεώσεων βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε για πολλούς λόγους».

Για το μπάτζετ και το αν υπάρχουν σκέψεις φυγής του Παπασταύρου: «Το φετινό μας μπάτζετ είναι πιο ψηλό από την περσινή. Γιατί να μην γίνει πιο ψηλό; Να σας πω την προσωπική μου εμπειρία. Ο πρόεδρος, ακόμη κι όταν γίνονταν οι συζητήσεις με τον Τζον Χριστοδούλου, δεν μας έδωσε την εντύπωση ότι έστω και στο ελάχιστο παραμέρισε τα καθήκοντα του στην Ομόνοια. Ήταν πάντοτε ο ίδιος. Έτσι είναι και τώρα. Ενδιαφέρεται, ασχολείται με όλες τις λεπτομέρειες. Όποτε τον χρειαστούμε, τον βρίσκουμε, ακόμα και σε δύσκολες ώρες. Είναι ότι καλύτερο μπορώ να πω. Αυτό που νιώθω, είναι πως ο πρόεδρος είναι εκεί, όπως ήταν πάντα. Ειδικά σε αυτές τις στιγμές, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».

Το καταληκτικό σχόλιο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για το ενδιαφέρον. Σίγουρα με τα λόγια δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Περιμένουμε έργα. Η διοίκηση έχει αποδείξει πως ξέρει να αλλάζει πράγματα με έργα. Έχει κάνει πολλά τα τελευταία 2.5-3 χρόνια. Έχει κάθε δικαίωμα να λέει ότι μπορεί να το κάνει και τώρα. Αν η διοίκηση νιώσει πως έχει βρει λύσεις, θα κάνει ότι χρειάζεται. Κατανοούμε και αυτά που γράφτηκαν σήμερα από φίλους, τις ανησυχίες, και όλα. Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα. Η Ομόνοια είναι ένας υγιής οργανισμός, έχει όλα όσα χρειάζεται για να επανέλθει. Σήμερα τα προβλήματα είναι λίγα, περιορίζονται στο αγωνιστικό και στην βαθμολογική μας θέση. Θα προσπαθήσει η διοίκηση να βρει λύσεις. Ευχαριστούμε ξανά τον κόσμο μας. Δεν θα πούμε άλλα μεγάλα λόγια, θα προσπαθήσουμε με πράξεις».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η φορτσάτη χρονιά του Εβάντρο και η ευκαιρία για ξεπέταγμα

Η φορτσάτη χρονιά του Εβάντρο και η ευκαιρία για ξεπέταγμα

Η φορτσάτη χρονιά του Εβάντρο και η ευκαιρία για ξεπέταγμα

Ξεκινά τέλη του μήνα το κανάλι της Ομόνοιας

Ξεκινά τέλη του μήνα το κανάλι της Ομόνοιας

Ξεκινά τέλη του μήνα το κανάλι της Ομόνοιας

Primetel: Ομόνοια και ΑΕΚ θα προβάλλονται από την πλατφόρμα μας μέσω Cytavision

Primetel: Ομόνοια και ΑΕΚ θα προβάλλονται από την πλατφόρμα μας μέσω Cytavision

Primetel: Ομόνοια και ΑΕΚ θα προβάλλονται από την πλατφόρμα μας μέσω Cytavision

Η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ και ο στόχος των Αναστασίου και Νταμπράουσκας

Η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ και ο στόχος των Αναστασίου και Νταμπράουσκας

Η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ και ο στόχος των Αναστασίου και Νταμπράουσκας