Άκουσε, μίλησε και αποφασίζει ο Παπασταύρου
ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ
Δημοσιευτηκε:

Τα σύννεφα πάνω από το «Ηλίας Πούλλος» δεν είναι γκρίζα, αλλά κατάμαυρα. Η επόμενη μέρα μετά την ήττα από την Ανόρθωση φέρνει άπαντες προ των ευθυνών τους. Ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου δεν θα μπορούσε να μην είναι τουλάχιστον προβληματισμένος για την αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού», γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας είχε συζητήσεις με τους υπεύθυνους ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση των πρασίνων.
Η Ομόνοια έχει μόλις εφτά βαθμούς σε εφτά παιχνίδια, έχει τη χειρότερη επίθεση μέχρι στιγμής με πέντε γκολ (μαζί με την ΠΑΕΕΚ που αγωνίζεται σήμερα) και είναι δύο στοιχεία που εκπέμπουν SOS στο ποδοσφαιρικό τμήμα των πρασίνων.
Οι ευθύνες βαραίνουν όλους στο οικοδόμημα της Ομόνοιας. Τα πυρά του κόσμου στρέφονται στην ομάδα προγραμματισμού και στο γεγονός πως το «τριφύλλι» υστερεί σε επιλογές (κυρίως επιθετικά), ενώ ο Χένινγκ Μπεργκ είναι πλέον στο επίκεντρο της έντονης κριτικής.
Μάλιστα, κάποιοι ζητούν την απομάκρυνσή του, όμως παραμένει άγνωστο πώς θα χειριστεί τον κόσμο και το αγωνιστικό η διοίκηση των πρασίνων. Γίνεται όμως αντιληπτό πως η Ομόνοια δεν έχει άλλα περιθώρια λάθους και οι αποφάσεις θα πρέπει να… παρθούν χθες. Γιατί το τρένο «αχνοφαίνεται».