Δυνατά από την αρχή

ΜΥΡΙΑ ΣΑΒΒΑ Δημοσιεύθηκε 26.9.2021
Δυνατά από την αρχή

Επιβάλλεται η Ομόνοια σήμερα (19:00) να πατήσει τον διακόπτη και να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στην Πάφο FC στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.


Δεδομένο θεωρείται ότι το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα.

Αν και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος, εντούτοις οι πράσινοι θα πρέπει να επιστρέψουν στον καλό τους εαυτό. Και να αγωνιστούν με μοναδικό στόχο το τρίποντο, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν και φέτος τον τίτλο, και ιδίως σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου σίγουρα θα χαθούν βαθμοί στη συνέχεια.

Το τριφύλλι αναμένεται να μπει δυνατά και να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ, έτσι ώστε να αποβάλει την πίεση και συνάμα να μπορέσει να προσφέρει καλύτερο θέαμα.

Αγωνιστικά…

Ο Νορβηγός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιάννη Κούσουλο και Μιξ Ντίσκερουντ, οι οποίοι χρειάζονται επιπλέον χρόνο για να ξεπεράσουν πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν, αλλά και τον τιμωρημένο Ζόρντι Γκόμεθ.

Αντίθετα, ο Φώτης Παπουλής νιώθει καλύτερα και έχει μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού. Όσον αφορά τον Έρικ Μποτεάκ, ανεβάζει καθημερινά στροφές, όμως δεν αναμένεται να προλάβει, αλλά στόχος είναι να καταφέρει να βρεθεί στην αποστολή για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Καραμπάχ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!