ΗΧΗΤΙΚΟ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του «άπιστου» Κάντηλου για τον κορωνοϊό και οι... πουρούες στο ασθενοφόρο
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Συγκλόνισε με τα όσα ανέφερε για την άσχημη εμπειρία του με τον κορωνοϊό ο Ανδρέας Κάντηλος.
Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας και εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6, συνομίλησε στον «αέρα» με τον συμπαρουσιαστή του, Πανίκο Χατζηλιασή, εξηγώντας πόσο δύσκολα πέρασε και στέλνοντας το μήνυμα στον κόσμο να προσέχει.
Δείτε επίσης: Πέρασε δύσκολες στιγμές ο Κάντηλος – Γιόρτασε το πρωτάθλημα στο ασθενοφόρο
Όπως γράψαμε νωρίτερα, οι πράσινοι στέφθηκαν πρωταθλητές την ώρα που ο Κάντηλος επέστρεφε με ασθενοφόρο στη Λευκωσία και πανηγύρισε τον τίτλο... μέσα σε αυτό. «Είπα του οδηγού του ασθενοφόρου να παίζει πουρούες» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά το πώς πέρασε τον κορωνοϊό, ο Κάντηλος παραδέχθηκε πως δεν είχε πάρει τόσο σοβαρά την πανδημία, όμως η εμπειρία του τον έκανε να καταλάβει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Είναι να μην σου τύχει. Όταν το πάθεις, τότε καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό είναι. Δεν σηκώνει επιπολαιότητες, πρέπει ο καθένας να το προσέξει και να δίνει ιδιαίτερη σημασία στις επαφές του. Είναι φοβερό, θέλει πολλή προσοχή».
Ακούστε στο 18λεπτό ηχητικό όσα είπε ο Κάντηλος για τον κορωνοϊό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ομόνοια: