Ανακοίνωσε «μπαλαντέρ» για το κέντρο

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 27.1.2021
Ανακοίνωσε «μπαλαντέρ» για το κέντρο

Μια μέρα μετά που έγινε γνωστό το ντιλ, η Ένωση ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη συμφωνία της με τον Τζούνες Μπάρνι.

Ο 31χρονος – μαροκινής καταγωγής – Σουηδός, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, έγινε η τρίτη προσθήκη της Ένωσης.

Ο Μπάρνι αγωνίστηκε μέχρι τώρα μόνο στη Σουηδία και τελευταία του ομάδα ήταν η Βάρμπεργκς με την οποία στο δεύτερο μισό του 2020 κατέγραψε 14 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Σουηδό με Μαροκινή καταγωγή μέσο Junes Barny ο οποίος αποτελεί την 3η μεταγραφή για την ομάδα μας.

Ο Junes μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου και ευελπιστούμε ότι θα αποτέλεσει για την ομάδα μία άκρως σημαντική και ποιοτική προσθήκη.

Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία.

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή για ΑΠΟΕΛ, Μπεργκ, Ανόρθωση...