Παίχτηκε το τελευταίο δεκάλεπτο και... επιβεβαιώθηκε η γκέλα της Ένωσης (βαθμολογία)

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 27.2.2022
Παίχτηκε το τελευταίο δεκάλεπτο και... επιβεβαιώθηκε η γκέλα της Ένωσης (βαθμολογία)

Ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ ο εκτός έδρας αγώνας της Ένωσης με την Ξυλοτύμπου, ο οποίος συνεχίστηκε σήμερα από το 80' έπειτα από τη χθεσινή διακοπή.


Η ομάδα του Παραλιμνίου πίεσε στο... σημερινό δεκάλεπτο, όμως δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να «επιβεβαιωθεί» η γκέλα της.


Με τον βαθμό που πήραν οι βυσσινί ανέβηκαν στους 44 και είδαν τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Νέα Σαλαμίνα να αυξάνεται στους τρεις βαθμούς, ενώ διατήρησαν την απόσταση που τους χωρίζει από τους διώκτες τους, αφού ισοπαλίες πήραν επίσης η τρίτη Καρμιώτισσα με τον έκτο Ερμή, ο τέταρτος Ακρίτας και η πέμπτη Αλκή.


Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας του Σαββάτου στην Ξυλοτύμπου είχε διακοπεί μετά τον τραυματισμό του παίκτη των γηπεδούχων, Στυλιανού Καλλένου, καθώς χρειάστηκε περίπου μισή ώρα να φτάσει στο γήπεδο ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να επέλθει σκότος και να μην μπορεί να συνεχιστεί ο αγώνας, μιας και το κοινοτικό γήπεδο της Ξυλοτύμπου δεν είναι εγκεκριμένο για αγώνες υπο το φως των προβολέων.


Tα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:


Αγία Νάπα – Νέα Σαλαμίνα 0-2
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Ερμής Αραδίππου 1-1
Ακρίτας Χλώρακας – Αχυρώνας Λιοπετρίου 0-0
Αλκή Ορόκλινης – Ομόνοια 29ης Μαΐου 0-0
Οθέλλος Αθηαίνου – Ονήσιλος Σωτήρας 3-2
Ολυμπιάς Λυμπιών – ΑΣΙΛ Λύσης 2-3
Ομόνοια Αραδίππου – Αναγέννηση Δερύνειας 3-0


Π.Ο. Ξυλοτύμπου – Ένωση Νέων Παραλιμνίου 0-0 


Η βαθμολογία


1. Νέα Σαλαμίνα 47
2. Ένωση Νέων Παραλιμνίου 44
3. Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 42
4. Ακρίτας Χλώρακας 41
————————————-
5. Αλκή Ορόκλινης 40
6. Ερμής Αραδίππου 37
7. Οθέλλος Αθηαίνου 29
8. Ονήσιλος Σωτήρας 28
9. Ομόνοια 29ης Μαΐου 27
10. Π.Ο. Ξυλοτύμπου 27
11. Αναγέννηση Δερύνειας 23
12. Ολυμπιάς Λυμπιών 23
13. Αχυρώνας Λιοπετρίου 22
14. Αγία Νάπα 20
————————————-
15. ΑΣΙΛ Λύσης 19
16. Ομόνοια Αραδίππου 19

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ