Τούτιτς: «Αν πηγαίναμε παράταση θα το παίρναμε - Ήταν σαν πέναλτι για αυτόν»

Δημοσιεύθηκε 26.4.2023
Τούτιτς: «Αν πηγαίναμε παράταση θα το παίρναμε - Ήταν σαν πέναλτι για αυτόν»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Νεντίμ Τούτιτς μετά την ήττα από την ΑΕΛ με 1-0 στη Λεμεσό και τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Αναλυτικά...

«Από ένα λάθος χάσαμε την πρόκριση, μας κέρδισαν 1-0 όμως δεν μπορώ να μην πω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την προσπάθεια. Πράγματι προσπάθησαν 90 λεπτά. Μας τιμώρησε ένας παίχτης με ποιότητα. Ποιος το περίμενε σε μια φάση με έτσι φάουλ στα 20 μέτρα. Ήταν σαν το πέναλτι για αυτόν. Κρίμα γιατί ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι αλλά χωρίς πολλές φάσεις. Δυστυχώς κάναμε ένα λάθος που ο αντίπαλος μας τιμώρησε και μπορώ να πω ότι πέρασε δίκαια».

Για το ότι ο αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο και κρατούσε το σκορ ο Μολ:

«Εγώ τη μόνη ευκαιρία που μπορώ πω ότι είδα ότι η ΑΕΛ έκανε μια ευκαιρία που μας κράτησε ο Μολ. Όλες οι άλλες ευκαιρίες ήταν από στημένα φάουλ και ένα σουτ, τίποτα άλλο. Από σαράντα μέτρα αυτός που μας έβαλε γκολ δύο σουτ. Ήταν κοντά στην περιοχή μας αλλά χωρίς πολλές ευκαιρίες, είχαμε και εμείς πρώτο ημίχρονο δοκάρι από φάουλ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΛ ας μην ξεχνάμε έπαιξε μπροστά σε τόσο υπέροχο κόσμο, ήταν ο 12ος παίχτης που τους έσπρωξε για 90λεπτά. Μπορεί να είναι και γι’ αυτό που μας κέρδισε. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίχτες μου. Αμυντικά τα πήγαμε καλά αλλά μας έλειπε κάτι στην τελική πάσα. Η ΑΕΛ έδωσε χώρο πίσω αλλά πολλές φορές χρειάζεται και ποιότητα και σωστό τάιμινγκ. Το λέω ειλικρινά, αν πηγαίναμε παράταση εμείς θα παίρναμε εμείς την πρόκριση όμως μας επηρέασε η αλλαγή του Κα. Αυτός ήταν το κλειδί για μας. Αυτή η αλλαγή μας άλλαξε όλα τα πλάνα. Βλέπουμε μπροστά».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου