Ο Ακρίτας δεν παραδίδει πνεύμα, ψαλιδίστηκαν οι ελπίδες του Ολυμπιακού

Δημοσιεύθηκε 18.4.2023
Ο Ακρίτας δεν παραδίδει πνεύμα, ψαλιδίστηκαν οι ελπίδες του Ολυμπιακού

Ο Εράσο σκόραρε δις για τον Ακρίτα και οδήγησε την ομάδα της Χλώρακας στη δεύτερη σερί νίκη. Με το 2-1 επί του Ολυμπιακού στο «Στέλιος Κυριακίδης» έφτασε στους 20 βαθμούς, παραμένοντας όμως στο τελευταίο σκαλοπάτι, αφήνοντας τους μαυροπράσινους στην 13η θέση και τους 23 βαθμούς. Ωστόσο και για τις δύο ομάδες η προσπάθεια παραμονής είναι πολύ δύσκολη αφού απέχουν 13 και 10 βαθμούς αντίστοιχα από τη θέση... σωτηρίας που είναι η Καρμιώτισσα η οποία έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Ο Εράσο στο 12ο λεπτό με κεφαλιά έβαλε μπροστά τον Ακρίτα που ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε στην επανάληψη, ισοφάρισε με τον Ντουρμισάι στο 55΄ αλλά ο Εράσο και πάλι στο 70΄, σκόραρε με νέα κεφαλιά και έτσι ο Ακρίτας αν μη τι άλλο δεν τα παρατά...

ΑΚΡΙΤΑΣ: Πεντρέου, Καραγιάννης (60΄ Αραούχο), Σαραβάνια, Μεντίμορετς, Άμπραχαμ, Εράσο, Κονέ (90΄+1΄ Κλεμέντε), Σέχιτς, Γαβριήλ, Λόπες (90΄+1΄ Ντραμέ), Τόρες (84΄ Πικής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μολ, Γκόρουπετς (90΄ Σάλι), Μουκτάρης (46΄ Μπάρντι), Έσελινγκ, Νάνι (84΄ Χέντικς), Καλίλι, Χαραλάμπους (46΄ Κα), Πεχλιβάνης, Αλσέους, Ντουρμισάι, Ενόχ (46΄ Κορομά).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 60΄ Αραούχο / 57΄ Αλσέους, 78΄ Έσελινκ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κυριάκος Αθανασίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου