Με… μαγικό Σαντίκ «σφράγισε» την παραμονή η Δόξα, δυσκολεύουν τα δεδομένα για Ολυμπιακό

Δημοσιεύθηκε 13.4.2023
Με… μαγικό Σαντίκ «σφράγισε» την παραμονή η Δόξα, δυσκολεύουν τα δεδομένα για Ολυμπιακό

Η Δόξα κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό σε αγώνα της 5ης αγωνιστικής του β΄ομίλου του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σαντίκ (86’) που με εκπληκτική κίνηση πέρασε με τακουνάκι τη μπάλα πάνω από τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το σουτ στην κίνηση και νίκησε τον Μολ. Η Δόξα έτσι ανέβηκε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και «κλείδωσε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -10 από την σωτηρία και οι ελπίδες για παραμονή… μειώνονται αισθητά.

Το ματς

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε πιο επιθετικά, έφτιαξε φάσεις αλλά είδε ο Σισκόφσκι δήλωσε για ακόμη μια φορά παρών για την ομάδα της Κατωκοπιάς. Η Δόξα ήταν πιο μαζεμένη με στόχο κυρίως να χτυπήσει στην κόντρα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με αμφότερες τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη και να δημιουργούν ευκαιρίες. Η Δόξα είχε τον τερματοφύλακα της σε πολύ καλή μέρα και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να ανοίξει το σκορ. Στο 86ο λεπτό ο Σαντίκ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Κατωκοπιάς με ένα εκπληκτικό γκολ, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι (67' Ασαμόα), Ίλιτς (83' Αμπντουλαχί), Σαντίκ, Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι, Ασάντε (91' Ογιάλα), Τρούγιτς (83' Τιτζανί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μολ, Μουχτάρης, Έσελινκ, Ιωάννου (37' Κα), Πεχλιβάνης, Νάνι, Γκόρουπετς, Καλίλι (77' Σάλι), Χριστοδούλου (71' Χριστοδούλου), Αλσέους, Κορόμα (71' Ντουρμισάι).

ΣΚΟΡΕΡ: 86' Σαντίκ/-

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι / Αλσέους

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντωνίου Μάριος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου