Σεργίδης: «Δίνουμε απαντήσεις - Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΛ»

Δημοσιεύθηκε 13.3.2023
Σεργίδης: «Δίνουμε απαντήσεις - Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΛ»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάκης Σεργίδης μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της ΑΕΛ.

Αναλυτικά...

«Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΛ και του σταδίου, είχαμε απρόσμενο γεγονός στην άφιξη, επηρεάζει τη λειτουργία μιας ομάδας, μέχρι τις 17:30 δεν είχαμε τα πράγματα μας και οι άνθρωποι ήταν πολύ εξυπηρετικοί στο να οργανωθούμε καλύτερα, τους ευχαριστώ.

Στο αγωνιστικό όταν έρχεσαι στη Λεμεσό με αντίπαλο την ΑΕΛ και τον κ. Γιανέφσκι πάντα είναι δύσκολο, μια οργανωμένη ομάδα, δυσκολοκατάβλητη, που έδειξε στην πρώτη φάση ότι μπορούσε να κάνει μεγάλα πράγματα. Για τη δική μου ομάδα της αξίζουν συγχαρητήρια, δίνουμε αρκετές απαντήσεις εδώ και καιρό, κάποτε παίρνουμε αυτό που αξίζουμε, κάποτε όχι. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, θέλουμε να βελτιωνόμαστε, να παίρνουμε τους βαθμούς κα να πετύχουμε τους στόχους του Ολυμπιακού. Είμαστε στο γκρουπ για την παραμονή και στο τελευταίο κομμάτι του κυπέλλου. Θα τα δώσουμε όλα για να ικανοποιήσουμε το μεγαλείο του συλλόγου».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου