Μόνο το διπλό είναι στο μυαλό

Δημοσιεύθηκε 29.10.2022
Μόνο το διπλό είναι στο μυαλό

Είναι από τα παιχνίδια που ούτε η ισοπαλία δεν θεωρείται ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός στην εξόρμησή του στο Παραλίμνι για να παίξει με την Ένωση (19:00), χρειάζεται μονάχα τη νίκη ώστε να κάνει άλμα στη βαθμολογία και να αναπτερώσει τις ελπίδες του για παραμονή. Αναζητά το πρώτο του διπλό και αν το πετύχει, θα ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση.

Σε τρεις επισκέψεις μακριά από το ΓΣΠ, μέτρησε ισάριθμες ήττες. Πέραν της βαθμολογικής σημασίας, με ενδεχόμενη νίκη, το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη θα αποκτήσει πίστη και αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Ο βαθμός της ισοπαλίας κόντρα στον Απόλλωνα, έφερε χαμόγελα καθώς ειδικά στο δεύτερο μέρος, η ομάδα στάθηκε αρκετά καλά, όμως θα πρέπει να ανεβάσει και άλλο την απόδοσή του ώστε να έχει περισσότερες ελπίδες για κέρδος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου