Πετράκης: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη - Εξαιρετικός χαρακτήρας ο Μολ»

Δημοσιεύθηκε 12.9.2022
Πετράκης: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη - Εξαιρετικός χαρακτήρας ο Μολ»

Ο Γιάννης Πετράκης παραχώρησε δηλώσεις στη διάσκεψη Τύπου, έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ.

Ο τεχνικός της ομάδας της Λευκωσίας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ μίλησε και για την επιστροφή Μολ.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελαν πολύ οι δυο ομάδες. Δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Ότι έγινε, έγινε στο τέλος. Όπως ήρθε το παιχνίδι θα μπορούσε να το κερδίσει και η μία ομάδα, και η άλλη. Παρόλο που ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες δεν μπορέσαμε απέναντι σε μια συμπαγής άμυνα να βρούμε φάσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Κρατάμε ότι δεν δεχθήκαμε γκολ και ότι κάναμε καλά πράγματα. Τώρα θα δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι για την συνέχεια».

Για το ότι η ομάδα του δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα: «Νομίζω ότι ο αντίπαλος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν είχε ευκαιρίες εκτός από το τέλος. Δεν έκανε κάτι προηγουμένως η ΑΕΛ που δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε. Για μένα είναι το πιο σημαντικό. Εμείς δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε και εκεί πρέπει να δουλέψουμε. Όμως όπως είπα πιστεύω ότι είχαμε τις προϋποθέσεις. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι δικαίως ο βαθμός»

Για την επιστροφή του Μολ: «Τα διαπιστευτήρια έχουν δοθεί από τον παίκτη. Εκτός από καλός παίκτης, είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας».

Για τον Σάλι: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιες εκτιμήσεις δίχως εξετάσεις. Περιμένουμε να πάμε στον γιατρό και να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με τον παίκτη».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου