Για το θετικό ξεκίνημα

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 27.8.2022
Για το θετικό ξεκίνημα

Με όνειρα για διάκριση μπαίνει στη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός και θέλει να βάλει το πρώτο λιθαράκι από την πρεμιέρα, υποδεχόμενος απόψε στις 19:00 την Ανόρθωση.

Οι μαυροπράσινοι παίζοντας και στην έδρα τους θέλουν να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς και όσο είναι δυνατόν με καλές εμφανίσεις. Στην πρώτη θητεία του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο η ομάδα της Λευκωσίας είχε τραβήξει τα βλέμματα και στο στρατόπεδο του Τακτακαλά ευελπιστούν ότι θα υπάρχει ανάλογη πορεία και στη φετινή σεζόν, και γιατί όχι ακόμη καλύτερη.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν θα έχει στις υπηρεσίες του τον Κα που τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ ο Σάσα Μάρκοβιτς χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο για να φθάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα ετοιμότητας.

Στο μεταξύ, χθες υπήρξαν δύο νέες προσθήκες στο ρόστερ, αμφότερες με Ολλανδούς ποδοσφαιριστές. Ο Μπερτ Έσελινγκ ενισχύει το κέντρο της άμυνας καθώς αποκτήθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Σαμ Χέντρικς αγωνίζεται στην επίθεση. Σημειώνεται ότι και οι δύο είχαν ξεκινήσει την καριέρα τους από τις ακαδημίες της ολλανδικής Ντε Χράαφσχαπ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου