Ανακοίνωσε Πιέρ Μπαρντί ο Ολυμπιακός

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 24.8.2022
Ανακοίνωσε Πιέρ Μπαρντί ο Ολυμπιακός
Pierre Bardy Pierre Bardy

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού Πιέρ Μπαρντί. Ο ποδοσφαιριστής υπόγραψε συμβόλαιο για 1 χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη 1. Πρόκειται για παίκτη που πρώτη φορά θα αγωνιστεί εκτός συνόρων αφού πέρασε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα μέχρι και σήμερα στην Γαλλική ομάδα Rodez AF.

Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 29χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό Pierre Bardy, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη 1 χρόνο.

Ο Pierre πέρασε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα μέχρι και σήμερα στην Γαλλική ομάδα Rodez AF. Καλωσορίζουμε τον Pierre Bardy στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου