Ολυμπιακός για Μολ: «Είναι θέμα ερμηνείας, δεν ξέρουμε γιατί έγινε τόσο ζήτημα...»

Δημοσιεύθηκε 11.8.2022
Ολυμπιακός για Μολ: «Είναι θέμα ερμηνείας, δεν ξέρουμε γιατί έγινε τόσο ζήτημα...»

Για τον Ζοέλ Μολ και τις δηλώσεις του στις οποίες ανέφερε πως όταν αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, δεν του πλήρωσαν τον τελευταίο μισθό, μίλησε ανάμεσα σε άλλα ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρις Φωκαΐδης, στον Super Sport FM 104.0.

Σημείωσε ότι χθες υπήρξε επαφή σε καλό κλίμα, προσθέτοντας πως ενδεχομένως το θέμα να αφορά ερμηνεία των όρων του συμβολαίου κι αν διαπιστωθεί πως του οφείλεται κάτι, θα του καταβληθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«O Zoελ είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο του Ολυμπιακού, έκανε πολύ καλή σεζόν πέρσι. Χθες είχαμε επαφή μαζί του, σε καλό κλίμα. Οι ακριβείς του δηλώσεις είναι ότι του οφείλεται ο τελευταίος μισθός. Εμείς καυχιόμαστε για την οικονομική μας υγεία και το ότι δεν οφείλουμε τίποτα σε κανέναν, αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όσοι εργάστηκαν τα τελευταία χρόνια και το φετινό ρόστερ.

Αν μέσα από την ερμηνεία του συμβολαίου υπάρχει κάτι που δεν του δόθηκε, αυτό θα τακτοποιηθεί. Ο Ολυμπιακός φημίζεται για το γεγονός ότι είναι συνεπέστατος σε όλες τις οικονομικές οφειλές του. Δεν ξέρουμε γιατί έγινε τόσο ζήτημα που ο παίκτης είπε ότι του οφείλεται ένας μισθός. Ενδεχομένως να αφορά και ερμηνεία των όρων του συμβολαίου. Αν του οφείλεται θα του καταβληθεί».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου