Έφυγε από την Κύπρο επειδή το ποδόσφαιρό μας είναι «δηλητηριασμένο μέχρι τον πυρήνα»

Δημοσιεύθηκε 7.7.2022
Έφυγε από την Κύπρο επειδή το ποδόσφαιρό μας είναι «δηλητηριασμένο μέχρι τον πυρήνα»
«Δεν μπορούσα να ταυτιστώ άλλο με αυτό. Παρ' όλα αυτά είμαι ευγνώμων...»

Ο Ζοέλ Μολ προστέθηκε στη λίστα των ποδοσφαιριστών που αναφέρθηκαν με άσχημο τρόπο στο κυπριακό ποδόσφαιρο, μετά την αποχώρησή τους από αυτό.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, δήλωσε στην blick.ch πως ο λόγος που έφυγε από το νησί μας είναι το ότι «το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι δηλητηριασμένο μέχρι τον πυρήνα».

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ως οικογένεια, θέλαμε να μείνουμε, η ζωή εκεί είναι πραγματικά υπέροχη. Αλλά ως ποδοσφαιριστής, έχανα όλο και περισσότερο τη χαρά. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι δηλητηριασμένο μέχρι τον πυρήνα. Δεν μπορούσα να ταυτιστώ άλλο με αυτό. Παρ' όλα αυτά είμαι ευγνώμων για τις αθλητικές και ανθρώπινες εμπειρίες που αποκόμισα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια εκεί».

Σε σχέση με το μέλλον του, ανέφερε: «Πλέον δεν είμαι έτοιμος για τα πάντα. Η οικογένεια πρέπει να είναι χαρούμενη. Η αθλητική πρόκληση πρέπει να με συναρπάζει. Κι από τη στιγμή που ως ποδοσφαιριστής ο χρόνος να βγάλω καλά λεφτά είναι περιορισμένος, η οικονομική κατάσταση πρέπει επίσης να είναι σωστή».

Για το τι θα πράξει αν δεν βρει προσφορά που να τον καλύπτει, είπε: «Τότε, αυτό ήταν. Η κοπέλα μου κι εγώ προτιμάμε να σχεδιάσουμε τα μελλοντικά μας πλάνα παρά να περιμένουμε για μήνες κάποια ομάδα να μας καλέσει. Αλλά είμαι πεπεισμένος πως η σωστά προσφορά θα έρθει».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό