Έκλεισαν με ισοπαλία – Με το μυαλό στο κύπελλο η Ομόνοια

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 20.5.2022
Έκλεισαν με ισοπαλία – Με το μυαλό στο κύπελλο η Ομόνοια

Αδιάφορη ισοπαλία και τώρα βλέπει τελικό! Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ της Ομόνοιας και του Ολυμπιακού που διεξήχθη στο ΓΣΠ για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ. Η ομάδα της πρωτεύουσας αγωνιζόταν με το… μυαλό στον τελικό κυπέλλου που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ωστόσο κατάφερε να παρουσιαστεί με όρεξη και καλά διαστήματα στο αδιάφορο παιχνίδι της Παρασκευής, με αρκετές αλλαγές από τον Λένον.


Τα γκολ άργησαν να έρθουν, καθώς στο 85’ ο Μποτεάκ έβγαλε υποδειγματική σέντρα και ο Σάββα προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 90’+2 ο Σάλι διαμόρφωσε το τελικό σκορ μετά από τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη. Οι μαυροπράσινοι βλέπουν πλέον την επόμενη σεζόν, στην οποία θέλουν να καταγράψουν σαφώς καλύτερη πορεία.

Στα της Ομόνοιας, ο Λένον διαχειρίστηκε τους Γιούστε, Μπασιρού, Τσέποβιτς και Λοβέρα οι οποίοι αναμένεται πως θα πάρουν φανέλα βασικού στον μεγάλο τελικό, γι’ αυτό και πήραν μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη, ο προπονητής της Ομόνοιας, έδωσε ανάσες στους Φαμπιάνο-Λοΐζου-Κίκο-Μιξ οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή όμως θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα την ερχόμενη Τετάρτη, εκτός απροόπτου. Ο Λανγκ που θα βρεθεί πλάι στον Γιούστε, κατέγραψε 90λεπτο.

Ομόνοια (Νιλ Λένον): Κυριακίδης, Χούμποτσαν, Λανγκ, Γιούστε (78’ Παναγιώτου), Ψάλτης (66’ Σάββα), Μπασιρού (46’ Ασημένος), Χαραλάμπους, Ζαχαρίου (66’ Λοβέρα), Μποτεάκ, Ασάντε (66’ Τσέποβιτς), Κακουλλής.

Ολυμπιακός (Νεντίμ Τούτιτς): Μολ, Σαμπίνια (74′ Φώτη), Μποβέδα, Χριστοδούλου (73′ Καραγιάννης), Ευτυχίδης (46′ Σάλι), Πεχβλιβάνης, Σάββα (46′ Τιάγκο), Κονφέ, Ντιάν, Νανίσιο, Χαραλάμπους (61′ Γουίλσον).

Σκόρερ: Σάββα 85′ / 90’+2 Σάλι

Κίτρινες: Κακουλλής / Κονφέ, Ντιάν

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Γ.Σ.Π.

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης.

Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης.

Β’ Βοηθός: Ηροδότου Ξένια.

4ος: Αθανασίου Κυριάκος.

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

AVAR: Δημητριάδης Μάριος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου