Παράπονα από τον Ολυμπιακό και για τον ορισμό του Εθνικός-Ομόνοια

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 4.4.2022
Παράπονα από τον Ολυμπιακό και για τον ορισμό του Εθνικός-Ομόνοια

Συνεχίζονται τα παράπονα από τον Ολυμπιακό σχετικά με τη διαιτησία από το παιχνίδι με τον Εθνικό αλλά και για την στάση της Ομοσπονδίας. Ο Κώστας Σεραφείμ παραχώρησε δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ορισμό του Εθνικός-Ομόνοιας στις 20 Απριλίου (διεκόπη λόγω φωτισμού).


Αναλυτικά: «Όταν είχε αναβληθεί το ΠΑΕΕΚ - Ολυμπιακός λόγω κορωνοϊού η ΚΟΠ έτρεξε να το ορίσει πριν ολοκληρωθεί ο πρώτο γύρο. Διακοπή το Εθνικός - Ομόνοια. Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν αναβλήθηκε μία αγωνιστική έστω του β’ γκρουπ για να παιχτεί το παιχνίδι και να λένε ότι δεν βρίσκαν ημερομηνίες; Ή έστω να μεταφέρουν αργότερα ένα παιχνίδι της Ομόνοιας για να μην υπάρχουν σκιές; Γιατί δεν μετατέθηκε μία αγωνιστική μετά η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος; Είναι τόσο κρίσιμα τα παιχνίδια που για να μην υπάρχουν σκιές, ανάβαλε την αγωνιστική ή μετέθεσε παιχνίδι της Ομόνοιας για να συνεχιστεί η ροή του πρωταθλήματος. Για να μην υπάρχουν σκιές. Όλη η Κύπρος σκέφτεται ότι υπάρχει σκοπιμότητα. Δεν το λέω εγώ».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου