Το σερί που... πρέπει να λάβει τέλος
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Μια αρνητική επίδοση που έχει δημιουργήσει θα πρέπει να... τερματίσει ο ΑΠΟΕΛ, αν θέλει να έχει ελπίδες για ανατροπή της ήττας (1-0) από την Ανόρθωση και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.
Οι γαλαζοκίτρινοι είναι υποχρεωμένοι να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ για να έχουν πιθανότητες να πετύχουν τον στόχο τους, ενώ σε περίπτωση που δεχθούν γκολ, θα χρειάζονται τρία τέρματα.
Και η... πρόσφατη προϊστορία των αγώνων με την «Κυρία» δεν είναι καθόλου υπέρ τους!
Ο χθεσινός ήταν ο πέμπτος διαδοχικός αγώνας του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ανόρθωση στον οποίον η ομάδα της Λευκωσίας δεν κατάφερε να σκοράρει.
Τα τελευταία γκολ των γαλαζοκιτρίνων επί των κυανολεύκων ήταν στη νίκη με 4-0 στο ΓΣΠ στις 12 Ιανουαρίου 2019, δηλαδή πριν από δύο χρόνια και τρεις μήνες!
Ακολούθησε η ήττα με 1-0 στο «Α. Παπαδόπουλος» στις 12 Ιανουαρίου 2020, η εντός έδρας λευκή ισοπαλία έναν μήνα αργότερα (05/02/20) σε εξ αναβολής αγώνα του πρώτου γύρου, η ήττα με 2-0 στη Λάρνακα στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος (25/10/20), νέο 0-0 στο ΓΣΠ (24/01/21) και η χθεσινή ήττα με 1-0 στο «Α. Παπαδόπουλος» για τον πρώτο ημιτελικό.
Εάν λοιπόν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν βρει τη... λύση και ο ΑΠΟΕΛ μείνει «άσφαιρος» για έκτο διαδοχικό παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση, η πρόκριση θα κάνει «φτερά» και η ομάδα θα μείνει χωρίς τρόπαιο και ευρωπαϊκό εισιτήριο.