Τρολάρουν για το... εικονικό, αλλά είναι πανέξυπνο

Δημοσιεύθηκε 7.12.2023
Τρολάρουν για το... εικονικό, αλλά είναι πανέξυπνο

Μέχρι και κάποιοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τρολάρουν το σχέδιο της διοίκησης για οικονομική ενίσχυση της ομάδας μέσα από αγορά... εικονικών εισιτηρίων για εικονικό αγώνα, με στόχο «το μεγαλύτερο sold out στην Κύπρο».

Είμαστε βέβαιοι πως και η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων θα περίμενε την καζούρα όμως αυτό δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα. Ορθώς, κατά την άποψή μας.

Είναι όντως ένα σχέδιο το οποίο δίνει αφορμή για τρολαρίσματα όμως το θεωρούμε πανέξυπνο. Δεν γνωρίζουμε αν η ιδέα είναι πρωτότυπη ή αν την πήραν από κάποια ομάδα του εξωτερικού (που και αυτό να ισχύει, καλά έκαναν) όμως σε κάθε περίπτωση τη θεωρούμε πολύ καλή.

Πόσοι ΑΠΟΕΛίστες θα συμμετείχαν στο σχέδιο εάν η διοίκηση τούς καλούσε απλώς να προσφέρουν ένα εικοσάευρω, έτσι στα «ξερά»; Ενδεχομένως αρκετοί, αλλά σε καμία περίπτωση όσοι θα το πράξουν με το συγκεκριμένο σχέδιο.

Με το... εικονικό sold out, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει κίνητρο. Οπαδοί οι οποίοι ενδεχομένως να μην έδιναν λεφτά, τώρα ίσως δώσουν, με φόντο την επίτευξη του «μεγαλύτερου sold out». Το οποίο για πολλούς δεν λέει κάτι, για άλλους όμως αποτελεί κίνητρο. «Πάμε να σπάσουμε το ρεκόρ», «θα γραφτεί στην ιστορία», «να δείξουμε στους αντιπάλους μας τι μπορούμε να κάνουμε». Αμφιβάλλει κανείς πως υπάρχουν αρκετοί οπαδοί, ιδίως νεαροί (αλλά όχι μόνο), που θα σκεφτούν με αυτόν τον τρόπο;

Σαφέστατα το ιδανικό για τον ΑΠΟΕΛ θα ήταν να γινόταν τα τελευταία χρόνια καλύτερη διαχείριση των οικονομικών από τη διοίκηση Πετρίδη, να μην έφτανε το χρέος στον... ουρανό, να μην υπήρχε τέτοιο πρόβλημα ρευστότητας και να μην χρειαζόταν να πλήξουν οι γαλαζοκίτρινοι την εικόνα και το πρεστίζ τους -όπως έπραξαν άλλες ομάδες στο παρελθόν- με ενέργειες οι οποίες θεωρούνται από πολλούς ως «ζητιανιά». Από τη στιγμή, όμως, που η κατάσταση έφτασε μέχρι εδώ κι η διοίκηση αναγκάστηκε να ζητήσει χείρα βοηθείας από τον κόσμο, θεωρούμε πως το συγκεκριμένο σχέδιο είναι καλή κι έξυπνη επιλογή. Ακόμη κι αν προσφέρει αφορμή για τρολάρισμα.

Ε.Γ.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι σημαιοφόροι...

Οι σημαιοφόροι...

Οι σημαιοφόροι...

Μόνιμα η προσοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Μόνιμα η προσοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Μόνιμα η προσοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές