Ξανά βασικοί: Ουζόχο Vs Κασάμα-Ντάλσιο για την πρόκριση
Δημοσιευτηκε:

Βασικοί και στο δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των εθνικών τους ομάδων σε διάστημα τριών ημερών οι Ουζόχο, Κασάμα και Ντάλσιο, για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας της Ομόνοιας θα αντιμετωπίσει ξανά τον συμπαίκτη του στο τριφύλλι και τον μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ, καθώς η εθνική του φιλοξενείται από τη Γουινέα Μπισάου, τρεις μέρες μετά που η τελευταία έκανε διπλό στη Νιγηρία.
Στη βαθμολογία του ομίλου η Γουινέα Μπισάου προπορεύεται με επτά βαθμούς έναντι έξι της δεύτερης Νιγηρίας και η νικήτρια της αναμέτρησης θα βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση στα τελικά του Κυπέλου Εθνών Αφρικής, καθώς θα βρεθεί στο +5 (Γουινέα Μπισάου) ή στο +4 (Νιγηρία) από την τρίτη θέση (προκρίνονται δύο), με δύο αγωνιστικές να απομένουν.