Το Σάββατο του Σωφρόνη, η Κυριακή του Ουάρντα
Δημοσιευτηκε:

Δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τα τελευταία χρόνια στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αναμετρώνται για πρώτη φορά απέναντι στις προηγούμενές τους ομάδες. Σωφρόνης Αυγουστή και Αμρ Ουάρντα, κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση αντιστοίχως.
Σάββατο στις 19:00, η Καρμιώτισσα με τον Αυγουστή στον πάγκο της υποδέχεται στο Τσίρειο τον ΑΠΟΕΛ. Την ομάδα που προπονούσε ο Κύπριος κόουτς μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο και την οποία γνωρίζει άριστα καθώς... την έστησε ο ίδιος.
Κυριακή, επίσης στις 19:00, ο Ουάρντα, με τη φανέλα του Απόλλωνα πλέον, θα υποδεχθεί στο «Alphamega Stadium» την Ανόρθωση. Την ομάδα με την οποία την περασμένη σεζόν έκανε... παπάδες και με την οποία «χώρισε» πριν από δύο βδομάδες, για να πάει στο Κολόσσι.
Αμφότεροι θέλουν να... πληγώσουν τις πρώην τους προς όφελος των νυν ομάδων τους. Ενδιαφέρον θα έχει η αντιμετώπιση του Αυγουστή από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ενώ δεν θα δούμε κάτι αντίστοιχο με τον Ουάρντα και τους Ανορθωσιάτες καθώς η «Κυρία» πάει στη Λεμεσό χωρίς κόσμο, εκτίοντας ποινή απαγόρευσης μετακίνησης.