Στην… τρίτη πρόταση άφησε τον Γιανέφσκι να φύγει!

Δημοσιευτηκε:

Στην… τρίτη πρόταση άφησε τον Γιανέφσκι να φύγει!

Για την αποχώρηση του Τσέντομιρ Γιανέφσκι, ο οποίος είχε τον ρόλο του βοηθού προπονητή στην Εθνική Νοτίου Αφρικής, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Ούγκο Μπρος, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την αξία του νέου προπονητή της ΑΕΛ.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκε πρόταση. Όλοι, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, γνωρίζουν ότι ο Τσέντο είναι καλός προπονητής» είπε και συμπλήρωσε: «Είχε κάνει πολλές δουλειές στην Κύπρο πριν»

Στη συνέχεια έκανε λόγο για τρεις προτάσεις προς τον 61χρονο τεχνικό από το νησί στη διάρκεια του τελευταίου χρόνου.

«Είχε μια πρόταση τον Νοέμβριο, αλλά αρνήθηκα να τον αφήσω να φύγει. Και επειδή είμαστε φίλοι, συμφώνησε σε αυτό. Είχε άλλη μια πρόταση τον Ιανουάριο από κορυφαία ομάδα της Κύπρου και αρνήθηκα ξανά. Και πάλι συμφώνησε να παραμείνει βοηθός προπονητή της «Μπαφανά». Αλλά μπορείτε να καταλάβετε ότι όταν κάποιος λαμβάνει τρίτη προσφορά μέσα σε ένα χρόνο, είναι δύσκολο να αρνηθεί. Τότε του έδωσα την άδεια να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις».

Καταλήγοντας, σημείωσε: «Την Πέμπτη είχε συμφωνία με τον σύλλογο. Είδα το γραπτό συμβόλαιο. Τακτοποιήσαμε τα πάντα με την Ομοσπονδία την Παρασκευή και έφυγε το βράδυ του Σαββάτου».