


Αν είναι πιο εύκολο να είσαι παίκτης ή προπονητής σε ντέρμπι ρωτήθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα.
«Σαν παίκτης σίγουρα. Όταν είσαι παίκτης δεν σκέφτεσαι πολλά πράγματα όπως ο προπονητής, σκέφτεσαι μόνο τι σου λέει ο προπονητής να κάμεις και να δώσεις το καλύτερο που μπορείς. Όταν είσαι προπονητής έχει πολλά πράγματα να σκεφτείς και είναι πιο εύκολο αν είσαι παίκτης να παίζεις ντέρμπι» απάντησε.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.