Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στην ΚΟΠ: Ενημερώνουν για την απόφαση τους… 

Δημοσιεύθηκε 19.9.2023
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στην ΚΟΠ: Ενημερώνουν για την απόφαση τους… 

Λίγο πριν τις 20:00 ολοκληρώθηκε η συνάντηση των διαιτητών με την ηγεσία της ΚΟΠ στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Αντιπροσωπεία των διαιτητών είχε πολύωρη συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Κούμα με αφορμή την απόφαση για αποχή από το παιχνίδι της Δευτέρας (18/9) ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Εθνικό Άχνας. Απόφαση η οποία ήταν συνέπεια της εμπρηστικής ενέργειας σε αυτοκίνητο συγγενικού προσώπου διαιτητή.

Για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί αν θα επιστρέψουν άμεσα στα καθήκοντα τους οι διαιτητές. Η απόφαση τους θα κοινοποιηθεί στην Ομοσπονδία πιθανότατα την Τετάρτη 20/9.

H σχετική ανακοίνωση από την ΚΟΠ:

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, μαζί με το Γενικό Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Ντομένικο Μεσσίνα είχαν συνάντηση με αντιπροσωπεία των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Α’ κατηγορίας.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι πρόσφατες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος διαιτητών και η απόφαση τους για επ’ αόριστόν αποχή από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η συνάντηση, η οποία διήρκησε πέραν των 2,5 ωρών, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και έγινε ανταλλαγή απόψεων με στόχο, την εκτόνωση της κατάστασης και την άμεση επιστροφή των διαιτητών στα καθήκοντα τους.

Οι διαιτητές που ήταν παρόντες στην σύσκεψη, θα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για όλα όσα συζητήθηκαν και μέχρι αύριο το πρωί, θα ενημερώσουν την Ομοσπονδία για το κατά πόσον θα αναθεωρήσουν την απόφαση τους για αποχή.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ