«Έδεσαν» τον Μαμουκελασβίλι οι Σαν Αντόνιο Σπερς!

Δημοσιεύθηκε 28.7.2023
«Έδεσαν» τον Μαμουκελασβίλι οι Σαν Αντόνιο Σπερς!
Στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Σάντρο Μαμουκελασβίλι προχώρησαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς.

Κάτοικος Σαν Αντόνιο για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν θα παραμείνει ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι!

Οι Σπερς ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 24χρονο Γεωργιανό φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε την μοίρασε στους Μιλγουόκι Μπακς και στα «σπιρούνια».

Σε 19 παιχνίδια υπό της οδηγίες του Γκρεγκ Πόποβιτς, ο νεαρός άσος κατέγραψε 10,8 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 23,3 λεπτά συμμετοχής, «αναγκάζοντας» τους Σπερς να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους ενόψει και της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Να θυμίσουμε πως ο Μαμουκελασβίλι είχε επιλεχθεί στο Νο.54 του ντραφτ του 2021 από τους Μπακς, παίζοντας συνολικά 65 παιχνίδια στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ