Η περηφάνεια του ΑΠΟΕΛ για Βεζένκοφ και το μήνυμα του μπαμπά

Δημοσιεύθηκε 1.7.2023
Η περηφάνεια του ΑΠΟΕΛ για Βεζένκοφ και το μήνυμα του μπαμπά

Μετά την γνωστοποίηση της μεταγραφής του Βεζένκοφ, ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ σε ανάρτησή του έκφρασε την περηφάνειά του.

«Το ταξίδι Από την Ακαδημία Καλαθόσφαιρας ΑΠΟΕΛ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο NBA! Ένα παιδί απο τα σπλάχνα μας αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να ζήσει το δικό του όνειρο! Ο Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει στο ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς! Ο δικός μας Σάσα γεννημένος στη Λευκωσία, γιος του τεράστιου Σάσο, έκανε τα πρώτα του βήματα στις Ακαδημίες Καλαθόσφαιρας ΑΠΟΕΛ και από εκεί πήρε μεταγραφή στον Άρη Θεσσαλονίκης! Ακολούθησαν Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός (όντας MVP της φετινής Euroleague!) και τώρα το ΝΒΑ και οι Σακραμέντο Κινγκς!» αναφέρει η ανακοίνωση η οποία ολοκληρώνεται με την ευχή για καλή επιτυχία στο νέο βήμα.

Για το επόμενο στάδιο στην καριέρα του 27χρονου αναφέρθηκε και ο πατέρας του, Σάσο Βεζένκοφ, που μιλώντας στην ιστοσελίδα cyprubasket.net επεσήμανε: «Ένα παιδί από τη Λευκωσία πάει στο ΝΒΑ. Αυτό σημαίνει πως οποιοσδήποτε πιστεύει στον εαυτό του και αγαπάει αυτό που κάνει, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεται, είτε είναι στη Βουλγαρία, είτε στην Αλβανία, είτε σε άλλη χώρα μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρά του».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ