Σίλβερ για Μοράντ: «Πίστευα ότι πήρε στα σοβαρά την πρώτη του τιμωρία»

Δημοσιεύθηκε 18.5.2023
Σίλβερ για Μοράντ: «Πίστευα ότι πήρε στα σοβαρά την πρώτη του τιμωρία»
Ο Άνταμ Σίλβερ έκανε δηλώσεις για το νέο παράπτωμα του Τζα Μοράντ, το οποίο τον έχει θέσει εκτός ομάδας στους Γκρίζλις.

Ξανά στο προσκήνιο για λάθος λόγους βρίσκεται ο Τζα Μοράντ.

Ο γκαρντ των Γκρίζλις παρά το γεγονός πως είχε τιμωρηθεί νωρίτερα στη σεζόν λόγω του ότι φάνηκε να κρατάει όπλο σε live του Instagram, υπέπεσε προ ολίγων ημερών στο ίδιο ακριβώς παράπτωμα, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός ομάδας.

Ο Άνταμ Σίλβερ, κομισάριος του ΝΒΑ, μίλησε για το νέο αυτό παράπτωμα του Μοράντ, τονίζοντας πως πίστευε ότι ο γκαρντ των Γκρίζλις είχε πάρει στα σοβαρά την πρώτη του τιμωρία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ειλικρινά, σοκαρίστηκα όταν είδα αυτό το Σαββατοκύριακο αυτό το βίντεο. Τώρα, είμαστε στη διαδικασία διερεύνησης και θα καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη όσο καλύτερα μπορούμε. Το βίντεο είναι λίγο θολό, αλλά υποθέτω πάντα το χειρότερο

Μιλήσαμε απευθείας για τις συνέπειες πρώτα. Πριν φτάσουμε σε ένα επόμενο ενδεχόμενο να έχουμε κάνει κάτι λάθος, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην ανάρμοστη συμπεριφορά που είχαμε μπροστά μας εκείνη τη στιγμή. Ειλικρινά, το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησής μας αφορούσε το πόσο απίστευτα σοβαρό ήταν το πρώτο περιστατικό του κυματισμού ενός πυροβόλου όπλου στα social media.

Και πάλι, οι συνέπειες εκεί -- μια αποβολή οκτώ αγώνων -- ήταν αρκετά σοβαρές και κάτι που ο ίδιος, τουλάχιστον σε μένα, φαινόταν να το έπαιρνε απίστευτα σοβαρά εκείνη τη στιγμή. Και μιλήσαμε για πολύ καιρό όχι μόνο για τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει στην καριέρα του, αλλά τα ζητήματα ασφάλειας γύρω από αυτό -- ο Μοράντ θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί, ακρωτηριαστεί, αυτοκτονήσει, ή να πληγώσει κάποιον άλλο με μια τέτοια πράξη.

«Έχει απίστευτα πολλούς θαυμαστές και συζητήσαμε την ανησυχία μου, και νόμιζα ότι μοιράστηκε μαζί μου ότι εκατομμύρια αν όχι δεκάδες εκατομμύρια παιδιά παγκοσμίως θα τον είχαν δει να κάνει κάτι που δεν είναι σωστό παράδειγμα. Νόμιζα ότι το πήρε απίστευτα σοβαρά».

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ