Κρούση των Λέικερς για Ίρβινγκ, ασυγκίνητοι οι Νετς

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 18.8.2022
Κρούση των Λέικερς για Ίρβινγκ, ασυγκίνητοι οι Νετς
Οι Λος Άντζελες Λέικερς επανήλθαν για τη περίπτωση του Κάιρι Ίρβινγκ, όμως οι Μπρούκλιν Νετς δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν.

Λίγες ώρες έπειτα από την ανανέωση του ΛεΜπρόν Τζέιμς για δύο χρόνια, οι Λος Άντζελες Λέικερς χτύπησαν εκ νέου τη πόρτα των Μπρούκλιν Νετς, προκειμένου να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Υπόθεση που ξεκινάει από τις αρχές της free agency στο NBA και αποτέλεσε για εβδομάδες υπ’ αριθμόν νούμερο ένα στόχος για τους «λιμναθρώπους». Με το φαινομενικό φλερτ των δύο πλευρών να λέγεται πως τελείωσε, οι πρωταθλητές του 2020 επανέρχονται στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν δύο επιλογές πρώτου γύρου (2027,2029), «χτυπώντας» στο γεγονός ότι οι Νετς στα ερχόμενα ντραφτ έχουν παραχωρήσει τις δικές τους επιλογές στο βωμό των ανταλλαγών.

Ακόμα και έτσι, ο οργανισμός της Νέας Υόρκης δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεχτεί το trade, θέλοντας να κρατήσει τον ευφάνταστο γκαρντ για τουλάχιστον έναν χρόνο, μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του.

Πηγή: sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ