Άλλα δύο χρόνια Λειβαδιώτης και Γρηγορίου

Δημοσιεύθηκε 10.6.2024
Άλλα δύο χρόνια Λειβαδιώτης και Γρηγορίου

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Χριστόφορο Λειβαδιώτη και τον βοηθό του, Στέλιο Γρηγορίου ανακοίνωση η ΑΕΚ. Η συμφωνία είναι για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Πετρολίνα ΑΕΚ είναι στην εύχαριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας Χριστόφορο Λειβαδιώτη, καθώς επίσης και με τον βοηθό προπονητή Στέλιο Γρηγορίου, για τα επόμενα 2 χρόνια.

Η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται και στους δυο ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025