Τόρλακ: «Θέλω να είμαι χρήσιμη για την εθνική»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.6.2022
Τόρλακ: «Θέλω να είμαι χρήσιμη για την εθνική»

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ μίλησε η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια και αρχηγός της Εθνικής, Mαρία Τόρλακ, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τους αγώνες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA.


Εξέφρασε την πίστη της για θετικά αποτελέσματα, κάνοντας λόγο για τη σκληρή προετοιμασία και την προσπάθεια που καταβάλλουν όλες οι καλαθοσφαιρίστριες για να κερδίσουν μία θέση.


Σε προσωπικό επίπεδο δήλωσε πως νιώθει ότι μπορεί να δώσει πάρα πολλά στην Εθνική και ότι θέλει να είναι χρήσιμη για την ομάδα, ώστε να τη βοηθήσει να πετύχει περισσότερα πράγματα φέτος.


Για την παρουσία του κόσμου τόνισε ότι όσο περισσότερος υπάρχει για να στηρίζει τις προσπάθειες, τους δίνει ώθηση για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.



Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών 2022


Τετάρτη 29/06: Κύπρος – Νορβηγία


Πέμπτη 30/06: Κύπρος – Κόσοβο


Σάββατο 02/07: Κύπρος – Μάλτα


Κυριακή 03/07: Κύπρος – Ανδόρα


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025