Το έργο είναι φοβητσιάρικο... για τον Απόλλωνα

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 12.2.2023
Το έργο είναι φοβητσιάρικο... για τον Απόλλωνα

Όταν τον περασμένο Μάιο ο Απόλλωνας πανηγύριζε το τέταρτο πρωτάθλημα στην ιστορία του, το πρώτο μετά 16 χρόνια, ο πρόεδρος των γαλάζιων, Νίκος Κίρζης, φώναζε εκστασιασμένος από χαρά ότι τη νέα σεζόν «το έργο θα είναι φοβητσιάρικο».

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Λεμεσού ήταν ξεκάθαρος σε μετέπειτα δηλώσεις του ότι αυτό που εννοούσε, είναι ότι με το κλίμα που θα δημιουργούν οι οπαδοί του στη νέα έδρα θα δημιουργείται «φόβος» στον αντίπαλο, θέλοντας να δώσει το στίγμα της αξίας της έδρας.

Δυστυχώς για τον Απόλλωνα το έργο όντως είναι φοβητσιάρικο, αλλά όχι για το καλό του. Ακολουθεί έναν κατήφορο που κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ξέρει πού βρίσκεται το τέρμα του. Η κατάκτηση του τίτλου δεν λειτούργησε ευεργετικά. Ο σχεδιασμός που έγινε το καλοκαίρι είναι αντιληπτό ότι δεν ήταν αυτός που άρμοζε σε μια πρωταθλήτρια που ήθελε μάλιστα να διεκδικήσει εκ νέου τα σκήπτρα.

Κάποιες αποφάσεις δεν βγήκαν στους διοικούντες, όπως κα για το ποιος θα βρίσκεται στον πάγκο. Χάλασε η χημεία με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και η απόφαση ήταν να οδηγήσει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Νταβίντ Καταλά. Ο Ισπανός δεν στέριωσε κι έπειτα δόθηκαν τα κλειδιά στον Κωνσταντίνο Μακρίδη να επιχειρήσει το πρώτο του επαγγελματικό βήμα ως πρώτος προπονητής.

Τα αποτελέσματα δεν δικαίωσαν ούτε αυτή την επιλογή και μοιραία έφυγε κι αυτός άδοξα. Το ζητούμενο πλέον είναι πού θα βαδίσει στη συνέχεια ο περσινός πρωταθλητής, μετά και τη γνωστοποίηση από τον Νίκο Κίρζη και των συνεργατών του ό,τι έχουν πρόθεση αποχώρησης στο τέλος της σεζόν. Του διοικητικού ηγέτη της ομάδας για περισσότερο από μια δεκαετία (σ.σ. ανέλαβε στις 9 Μαΐου 2012). Όπως φαίνεται το έργο όντως είναι φοβητσιάρικο για τον Απόλλωνα και άγνωστο πώς θα εξελιχθεί η πλοκή του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!