Ένα δίκιο το 'χει ο Ντε Βινσέντι για Πετρίδη

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ Δημοσιεύθηκε 8.11.2022
Ένα δίκιο το

Ένα δίκιο το έχει ο Τόμας Ντε Βινσέντι που αντέδρασε με τις αναφορές του Πρόδρομου Πετρίδη. Διότι σου λέει ο άλλος, δεν μπορεί να στέκεται ο πρόεδρος της εταιρίας σε ένα χαμένο πέναλτι πριν από τρία χρόνια με την Ομόνοια και να αναφέρει ότι η αντίστροφη μέτρηση της πορείας του ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε από εκείνο το σημείο. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που έγινε τον Δεκέμβριο του 2019.

Έστω και αν συμφωνούμε ότι, όπως στην ίδια τη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο διαδραματίζουν ρόλο οι συγκυρίες, ο κ. Πετρίδης έπρεπε να αποφύγει τη συγκεκριμένη αναφορά, έστω και αν θεωρεί ότι κόστισε στην ομάδα του το χαμένο πέναλτι του Ντε Βινσέντι.

Παρότι για την κατρακύλα του ΑΠΟΕΛ, ο κ. Πετρίδης στάθηκε πρώτα στις λάθος επιλογές που έγιναν, η συγκεκριμένη δήλωση που έκανε, παρεξηγήθηκε από τον Ντε Βινσέντι και προφανώς το ίδιο θα συνέβαινε όποιος και αν ήταν στη θέση του Αργεντινού. Ακόμη και ο κ. Πετρίδης!

Κάποιος άλλος μπορεί να αναφερθεί στα τέσσερα χαμένα πέναλτι το 2018 με την Αστάνα (ο ΑΠΟΕΛ έμεινε εκτός ομίλων μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια), το κερδισμένο πέναλτι της Σλόβαν Λίμπερετς στην εκπνοή του αγώνα το 2020 και σε πολλά άλλα. Παραδείγματα φέρνουμε και τίποτα άλλο.

Η πιο σωστή τοποθέτηση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, ήταν οι «λάθος επιλογές». Τι ήθελε να μπλέξει τον Ντε Βινσέντι; Δεν υποστηρίζουμε ότι το έκανε σκόπιμα, αλλά το θέμα είναι πώς εκλαμβάνει ο άλλος μία τέτοια τοποθέτηση.

Έπρεπε, πιστεύουμε, να αποφύγει την αναφορά σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, τα χαμένα πέναλτι στέρησαν μεγάλους τίτλους από ομάδες στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!