Σασμός, Ελιά και… Κύπρος - Ελλάδα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 9.10.2022
Σασμός, Ελιά και… Κύπρος - Ελλάδα

Φίλοι μου, είναι καλά κάποτε να ξεφεύγουμε από τα καθαρώς αθλητικά θέματα για να μαθαίνουμε και νέα πράγματα τα οποία θα ωφελήσουν, όχι μόνο εμάς, αλλά πολύ περισσότερο αυτούς που ασχολούνται με την τηλεθέαση και με το τι αρέσκεται να βλέπει ο Κύπριος τηλεθεατής. Ας το προσέξουν και οι σύλλογοί μας, έχει σημασία.

Πάντα λοιπόν σε ανοιχτή θέαση, την προπερασμένη εβδομάδα, ο Κύπριος ξυπνούσε το πρωί να πάει δουλειά και στο μυαλό του βρίσκονταν δύο σίριαλ που θα παρακολουθούσε το βράδυ, ο Σασμός και η Ελιά! Ο Σασμός είχε καταλάβει τις τέσσερις πρώτες θέσεις με τηλεμερίδιο από 13% μέχρι 11,8%. Το σίριαλ, «Η Γη της Ελιάς» είχε καταλάβει τις θέσεις 6 (8,1%) και 8 μέχρι 10 (7,9%- 7,2%). Στη 10άδα των μύθων και των παραμυθιών που τόσο πολύ αρέσουν στους συμπατριώτες μας, μπήκαν σφήνα ο φίλος μου ο Λούης Πατσαλίδης 5ος (11,3%) και το Β' ημίχρονο του αγώνα Κύπρος - Ελλάδα (7η θέση - 8,1%). Με λίγα λόγια, μια απευθείας μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα σε ανοιχτή ζώνη προκάλεσε το ενδιαφέρον. Η μετάδοση αυτή έχει να κάνει με την Εθνική που ουσιαστικά δεν ενδιαφέρει και τόσο τους φιλάθλους μας, οπόταν έχει σημασία γιατί τα κατάφερε να περάσει στη 10άδα των κορυφαίων προγραμμάτων της εβδομάδας.

Το ποδόσφαιρο βασικά είναι το μόνο που μπορεί να τα βάλει με τους Σασμούς και τους…καταποντισμούς της κυπριακής τηλεόρασης, κι αυτό θα πρέπει να το προσέξουν πολύ και τα κανάλια και τα σωματεία - ποδοσφαιρικές εταιρείες…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!