Η… επιμονή του Λάρκου οδήγησε την Ομόνοια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 26.12.2020
Η… επιμονή του Λάρκου οδήγησε την Ομόνοια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Ο προγραμματισμός του καλοκαιριού είναι σημαντικός για την πορεία μιας ομάδας μέσα στη σεζόν. Κάποιες φορές όμως είναι σημαντικότερο να μπορείς να διατηρήσεις τους ποδοσφαιριστές σου παρά να ψάξεις για μεταγραφές. Μ’ αυτό το σκεπτικό λοιπόν λειτούργησε το φετινό καλοκαίρι και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, Νεόφυτος Λάρκου.


Ο Λάρκου σε συνεργασία με τους Ταραπουλούζη και Μπεργκ έθεσαν ως προτεραιότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό την παραμονή αρχικά του Φαμπιάνο και του Λούφτνερ κάτι που θεωρούσαν ότι έπρεπε να ξεκαθαρίσει προτού προχωρήσουν σε άλλες κινήσεις. Τελικά, τα κατάφεραν και μαζί τους κράτησαν για άλλον έναν χρόνο τον Χούμποτσαν.

Το αποτέλεσμα σαφώς και δικαίωσε τις προσπάθειες της ομάδας προγραμματισμού, καθότι οι ανανεώσεις τελικά έκριναν την μέχρι τώρα πορεία της Ομόνοιας. Η άμυνα έκρινε σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Ομόνοιας στην Ευρώπη, με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να είναι ο πρωταγωνιστής των πρασίνων. Επίσης οι Λούφτνερ και Χούμποτσαν έβαλα να το δικό τους… λιθαράκι, αφού ήταν σταθεροί και μαζί με τους Λανγκ και Λέτσιακς συνθέσαν μια εκπληκτική άμυνα. Και στο πρωτάθλημα όμως το «τριφύλλι» δέχθηκε μόλις δέκα γκολ και έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα πίσω από την ΑΕΚ.

Εν τέλει μπορεί να συμπεράνει κανείς πως το τμήμα προγραμματισμού της Ομόνοιας δουλεύει με άψογο τρόπο. Ανανέωσε άμεσα το καλοκαίρι τη ραχοκοκαλιά της ομάδας, ενώ στη συνέχεια επέκτεινε τα συμβόλαια των Λέτσιακς και Κούσουλου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!