Έχουν, όμως, Κίρζη και Πουλλαΐδη…

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ Δημοσιεύθηκε 4.6.2022
Έχουν, όμως, Κίρζη και Πουλλαΐδη…

Είναι δύσκολο για τον Ανορθωσιάτη να χωνέψει ότι η ομάδα του είναι μακριά από τον τίτλο εδώ και 14 σεζόν. Παρότι τα τελευταία χρόνια κατέκτησε το κύπελλο και πήρε θέση στους ομίλους του Nations League, ο φίλαθλος της «Κυρίας» κουράστηκε να περιμένει πότε θα επιστρέψει η ομάδα του στην κορυφή. Κουράστηκε αλλά ταυτόχρονα κάθε χρόνο το ζητάει επίμονα. Υπό αυτό το πρίσμα, είναι κατανοητό να ασκείται κριτική στον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαΐδη.


Όμως, οι φίλοι της Ανόρθωσης πρέπει να αναρωτηθούν την ίδια ώρα πόσα πρόσφερε ο κ. Πουλλαΐδης. Από το 2012, όταν η Ανόρθωση ήταν βουτηγμένη στα χρέη, βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το κάνει κάθε χρόνο. Τα οικονομικά προβλήματα δεν μπορούσαν να μην επηρεάσουν την ομάδα, η οποία βρέθηκε και στο β' γκρουπ το 2018-19. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, επιχειρεί να παραμείνει στο προσκήνιο.

Συμφωνούμε, αλίμονο να μην γίνεται κριτική σε έναν άνθρωπο που «κυβερνά» μια μεγάλη ομάδα. Αλλά, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το τι βαρύ φορτίο πήρε στους ώμους του ο κ. Πουλλαΐδης και πού θα βρισκόταν η Ανόρθωση αν δεν αποφάσιζε να το σηκώσει αυτό το φορτίο. Στο κάθε έλλειμμα, ο Ανορθωσιάτης ξέρει ότι υπάρχει ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας που θα ξελασπώσει την ομάδα.

Όπως είπε και ο Ευγένιος Χαμπουλλάς στη γενική συνέλευση, το σωματείο ταλαιπωρείτο από κακοδιαχείριση, κινδύνευε με πτώχευση, τονίζοντας ότι ο κ. Πουλλαΐδης έβαλε το 75% των χρεών. Κριτική γινόταν για χρόνια και στον Νίκο Κίρζη αφού, παρά τις μεγάλες επιτυχίες, ο Απόλλωνας αγνοούσε τον τίτλο για 16 χρόνια.

Θυμόμαστε όλοι πού βρισκόταν ο Απόλλωνας και πού τον οδήγησε σιγά – σιγά ο κ. Κίρζης. Είναι δύσκολο να χωνέψει ένας Ανορθωσιάτης ότι η ομάδα του αγνοεί τον τίτλο εδώ και χρόνια, όπως δύσκολο ήταν και για τους Απολλωνίστες. Είναι δύσκολο όμως να βρεθεί και κάποιος να καλύπτει τις τρύπες που δημιούργησαν άλλοι και να υπεραγαπά τον σύλλογό του…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!