Έτοιμος να αντιδράσει
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Ο Εθνικός πάει στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ με την ταμπέλα του αουτσάιντερ αλλά με στόχο το κέρδος. Η ομάδα της Άχνας προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα από τον Άρη (0-3) και θέλει σήμερα να βγάλει αντίδραση.
Η αποστολή για το συγκρότημα του Ηλία Χαραλάμπους είναι πολύ δύσκολη αλλά κόντρα στα προγνωστικά, στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Για να έχει όμως κέρδος θα πρέπει να κρατήσει πρώτα το μηδέν παθητικό, κάτι που έκανε μόνο κόντρα στη Δόξα (0-0). Υπάρχουν ερωτηματικά για την ενδεκάδα, σε όλες τις γραμμές.
Ο Γκούροπετς μαζί με τον Κυπριανού διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ για το κέντρο της άμυνας, «παίζεται» μία θέση ανάμεσα σε Ταρασόφς και Χολ, όπως και στο αριστερό άκρο της άμυνας ανάμεσα σε Ιωάννου και Πηλέα. Επιπρόσθετα η τεχνική ηγεσία είναι σε δίλημμα για τους παίκτες στην επίθεση, με τις επιλογές να είναι πολλές. Εκτός πλάνων και από το σημερινό παιχνίδι είναι οι τραυματίες Ντόλεζαλ και Καράουσκς.