Στον Ερμή ο Κουντόμπιακ!

Δημοσιεύθηκε 2.6.2024
Στον Ερμή ο Κουντόμπιακ!

Η ομάδα της Αραδίππου ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Ουκρανού μέσου, Ιγκόρ Κουντόμπιακ.

Η σχετική ενημέρωση:

Το αθλητικό μορφωτικό σωματείο Ερμής Αραδίππου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συμφωνίας της ομάδας μας με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Ιγκόρ Κουντόμπιακ.

Ο Ιγκόρ αγωνίστηκε στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα του Εθνικού Άχνας ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στο δυναμικό της ΠΟ Ξυλοτύμπου. Στο παρελθόν ήταν διεθνής με την εθνική Ουκρανίας όπου κατέγραψε 6 συμμετοχές με το ουκρανικό εθνόσημο.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Κεντρική μεσαία γραμμή ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία στην επιθετική μεσαία γραμμή αλλά και ως αμυντικό χαφ.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που με την παρουσία του ο Κουντόμπιακ θα κοσμεί τα γήπεδα της Γ' κατηγορίας με τα χρώματα της ομάδας μας.

Με τη προσθήκη του Κουντόμπιακ το σωματείο μας εμπιστεύεται τον έμπειρο ποδοσφαιριστη και πιστεύουμε ότι θα συνεισφέρει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας αλλά και την διεκπεραίωση του μακροχρόνιου πλάνου όπου ο Ερμής θα πρωταγωνιστεί και πάλι στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

H oικογένεια του Ερμή Αραδίππου τον καλωσορίζει και τους εύχεται κάθε επιτυχία με τον φτεροπόδαρο θεό στο στήθος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ