Οι «ακριβοί» πρόεδροι της Επιτροπής Διαιτησίας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 27.12.2020
Οι «ακριβοί» πρόεδροι της Επιτροπής Διαιτησίας

Μου αρέσει που οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, μηδενός εξαιρουμένου και στα ψηλά και στα χαμηλά στρώματα της διαιτησίας, όποτε δουν τα δυο στενά στρέφονται προς την Επιτροπή Διαιτησίας, είτε για να αλλάξουν τον πρόεδρο, είτε για να κάνουν παρατηρήσεις για το επίπεδο της διαιτησίας.


Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, «απέσυραν» τον Γάλλο Λαγιέκ και στη θέση του τοποθέτησαν τον Σέρβο Μάζιτς. Κάποιοι κοκορεύονται μάλιστα ότι κατάφεραν να «φάνε» τον Λαγιέκ! Λες κι έχει ανάγκη ο Λαγιέκ και ο κάθε Λαγιέκ το κυπριακό ποδόσφαιρο. Απλά οι άνθρωποι έρχονται εδώ, κάνουν διακοπές και πληρώνονται ένα σωρό λεφτά. Αλήθεια, μήπως ξέρει κανείς πόση είναι η αμοιβή και πόσο στοιχίζει (σπίτια, αυτοκίνητα κ.λπ.) ο κάθε ξένος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας;

Κανένας δεν γνωρίζει πόσα στοιχίζει στο κυπριακό ποδόσφαιρο ο ξένος πρόεδρος αλλά και κανένας δεν ζητά να μάθει. Πού να ξέρει ότι με τα λεφτά αυτά μπορούσε να επιβιώσει ένα σωματείο της Γ' ή της πιο κάτω κατηγορίας! Να έρθει όμως ο ξένος, αλίμονο, κοτζάμ βραχονησίδα να μην έχει προέδρους πολυτελείας από το εξωτερικό; Πάμε και πάρα κάτω. Από αυτούς τους κυρίους της Επιτροπής Διαιτησίας, ασχολήθηκε ποτέ κανείς με το «κάψιμο» των διαιτητών μας; Πού να καταλάβουν.

Μα σας παρακαλώ, διερωτώμαι και πέστε μου αν έχω δίκιο ή άδικο. Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο τριήμερο ο διαιτητής να τρέχει τη μια για να κάνει διαιτησία, την άλλη για να είναι 4ος και την παρακάτω για να καθίσει στο VAR! Τους τελειώσανε τους ανθρώπους. Ούτε να αναπνεύσουν δεν έχουν ώρα και τα αποτελέσματα ήδη άρχισαν να φαίνονται...

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ