Καμία αμφιβολία ότι ο Ερμής το χειραγώγησε...

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 3.2.2022
Καμία αμφιβολία ότι ο Ερμής το χειραγώγησε...

Στην απόφασή του ο Αθλητικός Δικαστής σχετικά με το παιχνίδι του Ερμή και την Ένωση, τονίζει μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπήρξε χειραγώγηση από πλευράς της ομάδας της Αραδίππου.


«Δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι με το μαρτυρικό υλικό το οποίο έχει τεθεί ενώπιον μου καταδεικνύεται (με βάση το σχετικό κανονισμό) ότι το σωματείο του Ερμή έχει διαπράξει το αδίκημα της χειραγώγησης συγκεκριμένου αποτελέσματος. Σύμφωνα με τα ευρήματα της αρμόδιας υπηρεσίας της UEFΑ διαπιστώνεται ξεκάθαρα ότι η στοιχηματικη αγορά κατέδειξε πως κάποιοι από τους στοιχηματίζοντες είχαν προηγούμενη γνώση ότι ο Ερμής θα έχανε τον αγώνα με 5 τέρματα διαφορά, γεγονός που θα απέφερε σημαντικά στοιχηματικά κέρδη» αναφέρεται ανάμεσα σε άλλα στο κείμενο με το σκεπτικό της απόφασης του Αριστοτέλη Βρυωνίδη.


Σημειώνεται ότι όπως αναφέρεται, από τον Ερμή δεν πήγε κανένας ενώπιον του ΑΘλητικού Δικαστή. «Το σωματείο του Ερμή επέλεξε να μην αποστείλει οτιδήποτε για να τεθεί ενώπιον μου κατά την εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης».


Διαβάστε επίσης

Τόσα θα πληρώσει ο Ερμής για τον… ύποπτο φάκελο

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ