Παναθηναϊκός: Νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ο Βρανόπουλος, εκτός ΔΣ ο Γιάννης Αλαφούζος!

Δημοσιευτηκε:

Παναθηναϊκός: Νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ο Βρανόπουλος, εκτός ΔΣ ο Γιάννης Αλαφούζος!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (28/4) τα τελικά αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέου διοικητικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (27/4).

Πρόεδρος, ως μοναδικός υποψήφιος, αναδείχθηκε ο Δημήτρης Βρανόπουλος, ο οποίος πήρε 498 ψήφους, ήτοι λιγότερο απ’ το 50% των 1.089 μελών που ψήφισαν την Κυριακή, είτε δια ζώσης, είτε με επιστολική ψήφο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υποψήφιος για το ΔΣ, Γιάννης Αλαφούζος κατέλαβε τη 10η θέση κι έμεινε εκτός του διοικητικού συμβουλίου (παίρνουν θέση οι πρώτοι 8 σε ψήφους) σε μία απ’ τις μεγάλες «εκπλήξεις» των εκλογών του Αθλητικού Ομίλου.

Το δεύτερο που προκαλεί εντύπωση, είναι το γεγονός πως απ’ τα μέλη που ήταν στον συνδυασμό του Δημήτρη Βρανόπουλου εξελέγησαν στην πρώτη οκτάδα μόλις τα τρία (Σταθοκωστόπουλος, Μπακολίτσας, Τάνια Βρανοπούλου), ενώ τα υπόλοιπα πέντε μέλη είναι απ’ την παράταξη που είχε εκφράσει την αντίθεσή της με το πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης» (Κοκκινάκης, Γιακουμεττής, Κατσίρης, Ευαγγελίδη, Παναγιωτόπουλος), με τον πρώτο (Κοκκινάκης) να συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων απ’ όλους τους υποψηφίους (564).

Μένει να δούμε τις... ζυμώσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ώρες κι αν θα σχηματιστεί εντέλει ΔΣ, καθώς η πλευρά του νέου προέδρου (Βρανόπουλος) δεν έχει την αναλογία των μελών που επιθυμούσε στο νέο διοικητικό συμβούλιο κι όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:
 «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ.
 Ο μοναδικός υποψήφιος για του αξίωμα του Προέδρου κ. Δημήτρης Βρανόπουλος έλαβε 498 ψήφους.
 Τα αποτελέσματα για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα εξής:
1)Νίκος Κοκκινάκης 564
2)Βασίλης Σταθοκωστόπουλος 491
3)Ιάκωβος Γιακουμετής 477
4)Δημήτρης Κατσίρης 475
5)Βαρβάρα Ευαγγελίδη 474
6)Σταύρος Παναγιωτόπουλος 444
7)Βασίλης Μπακολίτσας 410
8)Τάνια Βρανοπούλου 379
9)Κυριακή Γαλάνη 319
10)Γιάννης Αλαφούζος 295
11)Έλλη Τερζάκη 28
12)Γεώργιος Κωνσταντινίδης 254
13)Ανδρέας Μαραγκός 224
14)Παναγιώτης Αντωνόπουλος 189
15)Δημήτρης Ρούσσης 81
16)Στέφανος Αυγουλέας 67
17)Κωνσταντίνος Παπαλιός 38
18)Ιωάννης Σέκερης  17
 Αυτά ήταν τα συνολικά αποτελέσματα του συνόλου 1.089  ψήφων, επιστολικών και διαζώσης, για την εκλογή προέδρου και μελών Δ.Σ.
 Με την επιφύλαξη του ελέγχου ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής και των υποψηφίων τυχόν επιστολικών ψήφων οι οποίες εστάλησαν εμπρόθεσμα και δεν παραλήφθηκαν πριν τη διενέργεια των εκλογών.
 Σε περίπτωση τυχόν επιστολικών, θα εμφανιστούν σφραγισμένες (κλειστές) οι εν λόγω επιστολικές, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος από την εφορευτική και τους υποψήφιους πριν αυτοί ανοιχτούν ενώπιον τους.
 Εκτός του κ. Βρανόπουλου, οι 8 πρώτοι εκλέγονται ως τακτικά μέλη του ΔΣ και οι υπόλοιποι ως αναπληρωματικά κατά σειρά εκλογής τους».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.