Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση της Εφέσεων για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Δημοσιευτηκε:

Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση της Εφέσεων για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με τις δύο ομάδες να έχουν δικαίωμα να προσκομίσουν υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα (6/11) και η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα.

Μετά από μια διαδικασία που διήρκησε περισσότερες από 2,5 ώρες, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Αντώνης Μελισσινός, έδωσε προθεσμία σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για να κατατεθούν υπομνήματα έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας. Αυτό σημαίνει ότι η τελική απόφαση θα βγει από την επόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον, δόθηκε η διευκρίνιση ότι το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη η αγωνιστική της Stoiximan Super League, θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία κόσμου, καθώς έχει διαφοροποιηθεί το άρθρο 24 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER

sport-fm.gr

Κατηγορίες