


Προθεσμία για την Πέμπτη (02/09) ζήτησε και έλαβε ο Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να απολογηθεί στην 21η τακτική ανακρίτρια.
"Είμαι αθώος. Θα το δείτε. Όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα. Επειδή είμαι ποδοσφαιριστής. Να είστε εδώ ξανά όταν θα αθωωθώ", φώναξε στις κάμερες ο διεθνής ποδοσφαιριστής κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο.
Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί και ο 40χρονος Νιγηριανός, για να απολογηθεί κι αυτός με τη σειρά του.
Σεμεδο βγαίνοντας από τον Ανακριτή: «Είμαι αθώος θα το δείτε. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν θα είχε γίνει τίποτα» https://t.co/6QazaRiC54 pic.twitter.com/cFf1adZUU1
— NEWS 24/7 (@News247gr) August 31, 2021
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.